[B3 1.8]Różnica między silnikami 1,8
[B3 1.8]Różnica między silnikami 1,8
Jaka jest różnica między silnikiem który ma np. 88 koni jak mój w aucie, a 75 koni jaki posiadam na zapasie?????
dodam, że oba są o pojemności 1,8
dodam, że oba są o pojemności 1,8
Ostatnio zmieniony 29 gru 2008, 14:24 przez Satar, łącznie zmieniany 2 razy.
- maras_1987
- Forum Audi 80
jak juz Satar otworzyles taki wątek, to też zadam pytanie
Mianowicie moje maleństwo ma także serce 1.8, z tą różnicą że na monowtrysku. Ktoś kiedyś powiedział mi że były do niczego. Hmm... szczerze powiedziawszy nie wziąłem tego do siebie bo moja B3 sprawuje sie bez zarzutów. Ale czy ktoś z forumowiczów mógłby mi coś poradzić co do tej jednostki :?:
Mianowicie moje maleństwo ma także serce 1.8, z tą różnicą że na monowtrysku. Ktoś kiedyś powiedział mi że były do niczego. Hmm... szczerze powiedziawszy nie wziąłem tego do siebie bo moja B3 sprawuje sie bez zarzutów. Ale czy ktoś z forumowiczów mógłby mi coś poradzić co do tej jednostki :?:
Maly 81 Mam. Tylko jest mały problem. Jak odkręcałem gada to jedna śrubka nie chciała puścić. Chciałem ją zruszyć ruskim kluczem i stała się buba. Pękł mi nieduży , ale jednak kawałek. Uważam, że jest to do przejścia, bo miejsce w którym pierdykło nie jest takie straszne
[ Dodano: 2008-12-30, 10:33 ]
Powiedzcie mi koledzy, dlaczego większość mechaników nie wierzy, że osiemdziesiątki miały gaźnik. :shock: Zgodnie marudzą, że monowtrysk???
W sumie dobrze, bo wiadomo, kto zna się na tych autach :lol:
HIE! HIE! HIE <hura>
[ Dodano: 2008-12-30, 10:33 ]
Powiedzcie mi koledzy, dlaczego większość mechaników nie wierzy, że osiemdziesiątki miały gaźnik. :shock: Zgodnie marudzą, że monowtrysk???
W sumie dobrze, bo wiadomo, kto zna się na tych autach :lol:
HIE! HIE! HIE <hura>
PRASZAM :oops:WOJTEK26 pisze:Panowie prosze bez OT chcecie sie dogadac to PW.
Agdzie te dysze są? Konkretnie w którym miejscu?
I czy jest to kosmetyczna zmiana (pozytywna) mocy czy wiąże się to z rozpierduchą pod maską? Pytam, bo nawet 2 kuce nie zaszkodzą :shock:
Bo jak ma być rewolta to chyba sobie odpuszczę
- maras_1987
- Forum Audi 80