[All] Jaka cena za katalizator?
- Michaello285
- Forum Audi 80
[All] Jaka cena za katalizator?
Witam.Mam takie małe pytanko za le skupuja katalizoator?dzwoniłem do jednego gościa i powiedział mi jakies 50-70zł,to dobra cena? Bo okazało sie ze u siebie mam jeszcze kata jak by ktos jeszcze mi namiary podał na innych skupujących najlepiej z podkarpacia z góry dziekuje
- Michaello285
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Ja swój sprzedałem na allegro w kwietniu br. za 240zł z wysyłką. Najlepiej daj licytacje od 1PLN i ugadaj się z kimś kto do ciebie napisze. Jeśli kupujący nie chce kupić poza serwisem to on składa ofertę na tą złotówkę (albo więcej) ty zakańczasz aukcje, wpłaca ci wcześniej umówioną kwotę na konto a allegro nie zarabia na prowizji :mrgreen:
a jak myślicie da radę opylić sam wkład?
tzn mam taki projekt- odkręcę katalizator i wybiję czymś środek- czyli te "bebechy" z metalami szlachetnymi a obudowe przykręcę spowrotem do auta bo niechce sie motac w spawanie jakichś rur zamiast kata czyli w aucie została by puszka od kata a śrtodek do sprzedanie takie coś tez skupują?
- ile można wołać (silnik tdi 1Z)?
tak czy tak zrobię tą "operację" jak tylko złapię troche czasu bo chce "odetkać" auto
tzn mam taki projekt- odkręcę katalizator i wybiję czymś środek- czyli te "bebechy" z metalami szlachetnymi a obudowe przykręcę spowrotem do auta bo niechce sie motac w spawanie jakichś rur zamiast kata czyli w aucie została by puszka od kata a śrtodek do sprzedanie takie coś tez skupują?
- ile można wołać (silnik tdi 1Z)?
tak czy tak zrobię tą "operację" jak tylko złapię troche czasu bo chce "odetkać" auto
- Michaello285
- Forum Audi 80
- Michaello285
- Forum Audi 80