najlepiej jak odrazu byscie podawali z czym do kogo sie udac
![:)](https://audi80.pl/images/smilies/usmiech.gif)
to wiem ze ma 90 hp a nos sobie raczej odpuszcze bo chodzilo by mi raczej o moc dostepna ciagle a nie przez strzaly.... np dlubanie glowicy czyjakies turbo(z tym ze do turbo to juz bym zmienial na diesla)FranoF1 pisze:czarekj, Michałowi chodziło o podpis użytkownikahomer
Silnik: 2.0 ABT 115kuniof
Typ: B4
to byl moj cel zeby z silnika ABT uzyskac tyle ale widze ze tutaj kuzwa trza byc pod linijka trzymanym....
jakos na centomani mialme CC900 z 53 konmi i nikomu to nie robiilo wielkiej akcji...
jak wszyscy wiemy abt ma 90 ps...pozostaje tylko swap...ostatnia opcja to strzał z nitro jakieś +50ps...ale czy to sie opłaca to musisz już sobie sam odpowiedzieć
...uturbiebie silnika to koszt ok 12 tys zł...a i tak nie wiadomo czy dół wytrzyma...homer pisze:to wiem ze ma 90 hp a nos sobie raczej odpuszcze bo chodzilo by mi raczej o moc dostepna ciagle a nie przez strzaly.... np dlubanie glowicy czyjakies turbo(z tym ze do turbo to juz bym zmienial na diesla)
pozdro nerwusy
jezeli by uturbial to caly silnik bym przekladal nie samo turbo albo wlansi esprzedal i dolozyl do czegos inego :mrgreen: dzieki za odpowiedziFranoF1 pisze:...uturbiebie silnika to koszt ok 12 tys zł...a i tak nie wiadomo czy dół wytrzyma...homer pisze:to wiem ze ma 90 hp a nos sobie raczej odpuszcze bo chodzilo by mi raczej o moc dostepna ciagle a nie przez strzaly.... np dlubanie glowicy czyjakies turbo(z tym ze do turbo to juz bym zmienial na diesla)
pozdro nerwusy
...zmien najlepiej auto...
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... ip+allegroBTW co dalej z tym Chipem??
oki czyli najlepiej jak ?? przelot wydech?? ale czy to nie bedzie glosneCysztof pisze:mysle ze jedyne co mozesz zrobic to odetkac wydech i dostarczyc duzo powietrza..na tym niestety wszelkie Twje mozliwosci sie koncza....
to juz lepiej sobie glebe zasadze jakas zdrowa i granie i sie bede lansowal :lol: :lol: :lol:Cysztof pisze:co do wydechu to tylko calosc wraz z kolektorem pod zamowienie robionea ma sens... polecam el-teca w Warsawie,za caly wydech bez kolektora zaplacisz kolo 1500pln...Codo dolotu to najlepsza jest wkladka KN ewentualnie z jakims dodatkowym doprowadzeniem powietrza-zadne pseudo stozki...xsotrasz z tego z 5 koniow i z 10 momwentu a wydasz ze 2 kafle-zastanow sie czy jest sens....