[All] Slady po znaczkach na klapie
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[All] Slady po znaczkach na klapie
Witajcie, czym usunąć te ślady po odklejeniu znaczków na tylnej klapie. Bo pozostały takie czarne ślady i boje się , że lakier mogę zniszczyć jak czymś będę próbować to usunąć... Co polecacie :?: . Z góry dziękuję
Ostatnio zmieniony 28 paź 2012, 11:54 przez KLAKSON, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak różowo to nie będzie z tymi śladami. Przynajmniej u mnie zostały ślady i pod światło widać
Ścierałem pastą TEMPO i AUTOMAX bez efektu, pojechałem nawet do lakiernika i przepolerował mi mechanicznie klapę ale bez zmian, ślady pozostały. Lakiernik twierdził, że to przez klej, który wgryzł się w lakier.
Więc masz dwie opcje: lakierować albo nie przyglądać się klapie :mrgreen:
Na pocieszenie powiem, że jak komuś nie powiesz że były znaczki to nie ma szans żeby sam zauważył ślady po nich <ok>
Powodzenia
Ścierałem pastą TEMPO i AUTOMAX bez efektu, pojechałem nawet do lakiernika i przepolerował mi mechanicznie klapę ale bez zmian, ślady pozostały. Lakiernik twierdził, że to przez klej, który wgryzł się w lakier.
Więc masz dwie opcje: lakierować albo nie przyglądać się klapie :mrgreen:
Na pocieszenie powiem, że jak komuś nie powiesz że były znaczki to nie ma szans żeby sam zauważył ślady po nich <ok>
Powodzenia
ja po zdarciu klapy i wypucowaniu pastą koloryzującą nie widziałem śladów po znaczkach ale jak klapa została pomalowana to jednak zobaczyłem różnice, klapa ma teraz równy połysk, w sumie wczesniej przed malowaniem było tylko widać jak sie dobrze popatrzyło z bliska, ale na Twojej może być ślad bo masz kolor metaliczny więc może trzeba będzie malować a w przypadku metalicznego koloru to malowanie jest droższe i to dużo od zwykłego akrylu