B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
-
- Forum Audi 80
poprawa jest piorunująca :shock:
chciałbym mieć taką żoneczkę, która tak ładnie lata bokiem jak Ty :oops:
Pozdrawiam i proszę o więcej takich produkcji :->
P.S. nie wiedziałem, że taki mały motorek tak sobie radzi na śniegu :mrgreen:
chciałbym mieć taką żoneczkę, która tak ładnie lata bokiem jak Ty :oops:
Pozdrawiam i proszę o więcej takich produkcji :->
P.S. nie wiedziałem, że taki mały motorek tak sobie radzi na śniegu :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 21:56 przez marcinelk13, łącznie zmieniany 1 raz.
fotki ładne. Najbardziej podoba mi się ta przedostatnia Można by przy niej nawet przeboleć brak quattro w audi ( na szczęście w tym jest).
co do samego filmu kilka uwag.
1 operator do bani. mimo tak zawrotnych prędkości nie nadąża za autem <ok>
2 strasznie sie hihra przez co kamera drga i wygląda jakbyś latała po jakimś mocnym offroad'zie
3 następnym razem postaraj się zrobić tak:
stań, wrzuć bieg, skęć na maxa kierę, wbij się na 3-4 tysie i puść sprzęgło :mrgreen:
potem zrób dokladnie to samo tylko wciśnij magiczny przycisk DIFF poczujesz różnice.
Jak chcesz się pobawić w ten sposób to przetnij też kabelek bialo niebieski pod tylną kanapą i możesz się bawić <ok>
co do samego filmu kilka uwag.
1 operator do bani. mimo tak zawrotnych prędkości nie nadąża za autem <ok>
2 strasznie sie hihra przez co kamera drga i wygląda jakbyś latała po jakimś mocnym offroad'zie
3 następnym razem postaraj się zrobić tak:
stań, wrzuć bieg, skęć na maxa kierę, wbij się na 3-4 tysie i puść sprzęgło :mrgreen:
potem zrób dokladnie to samo tylko wciśnij magiczny przycisk DIFF poczujesz różnice.
Jak chcesz się pobawić w ten sposób to przetnij też kabelek bialo niebieski pod tylną kanapą i możesz się bawić <ok>
-
- Audi 80 Klub
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Oj Dred Dred .. Powiem Ci tak - czepiasz się Mój mąż uczy mnie dopiero tego typu prowadzenia quattrowki .. to była może druga lekcja dopiero.. Więc i tak nie jest chyba źle, bo sam mi tak powiedzial, a ma pojęcie o tym bo od kilku lat jeździ na rajdy i nie jedno quattro miał już w swoim życiu..
Co do biało-niebieskiego kabelka.. To tzw rozdziewiczanie quattrowki, które robiłam własnoręcznie pod czujnym okiem męża zaraz po zakupie autka <ok>
Więc hameryki nie odkryłeś :mrgreen: Operator filmu nie jest zly tylko sprzęt hu****** :evil:
Zresztą chyba Ty oglądałeś moją pierwszą lekcję tzn pierwszy filmik kręcony w Czechach.. Zobacz ten drugi..
A tu masz filmik z krótkim przejazdem mojego nauczyciela... :mrgreen:
Pozdrawiam Cię serdecznie <ok>
http://rapidshare.de/files/41277313/pablito.AVI.html
Dzieki wszystkim za odzew :mrgreen: Postaram się poprawić, żeby nie było, że tylko faceci potrafia 'latać bokami' :mrgreen:
Co do biało-niebieskiego kabelka.. To tzw rozdziewiczanie quattrowki, które robiłam własnoręcznie pod czujnym okiem męża zaraz po zakupie autka <ok>
Więc hameryki nie odkryłeś :mrgreen: Operator filmu nie jest zly tylko sprzęt hu****** :evil:
Zresztą chyba Ty oglądałeś moją pierwszą lekcję tzn pierwszy filmik kręcony w Czechach.. Zobacz ten drugi..
A tu masz filmik z krótkim przejazdem mojego nauczyciela... :mrgreen:
Pozdrawiam Cię serdecznie <ok>
http://rapidshare.de/files/41277313/pablito.AVI.html
Dzieki wszystkim za odzew :mrgreen: Postaram się poprawić, żeby nie było, że tylko faceci potrafia 'latać bokami' :mrgreen:
Nie no czepiać się nawet nie zacząłem <ok>
to , że rozdziewiczasz to jedno. Załącz blokadę poczujesz różnicę. Wiem co mówię. Latając eSką myślałem , że jest fajnie. Dopiero kiedy była blokada spięta to się zaczynała zabawa. Duuuuużo większa, więc jak sobie potrenujesz to pospinaj tył i jazda
Drugi filmik obejrzę dopiero w domciu.
Ps praktyka czyni mistrza więc oby tak dalej bez żadnych wpadek.
to , że rozdziewiczasz to jedno. Załącz blokadę poczujesz różnicę. Wiem co mówię. Latając eSką myślałem , że jest fajnie. Dopiero kiedy była blokada spięta to się zaczynała zabawa. Duuuuużo większa, więc jak sobie potrenujesz to pospinaj tył i jazda
Drugi filmik obejrzę dopiero w domciu.
Ps praktyka czyni mistrza więc oby tak dalej bez żadnych wpadek.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
LOL Ewelina, rodzice zaczęli Cię z domu wypuszczać ? co do Twojej jazdy .. nie jest najgorzej jak na początkującą kobietę ( nie ma w tym złośliwości w stronę kobiet z mojej strony - zaznaczam, po prostu wiem jakie są tendencje w społeczeństwie ) jeszcze się nauczysz lepiej na pewno, tak jak aparatnik robić lepsze foty :mrgreen: życzę wszystkim postępów i pozdrawiam