Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Troche humoru, kawały, śmieszne linki :)

Linkownia, ciekawostki, pogawędki nie tylko związane z Audi i nie tylko związane z motoryzacją.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
spiczi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: spiczi » 05 sty 2009, 20:47

bash.org.pl

<gandzia> Co słychać stary pryku? Jak tam biznesik?
<konon> Daję radę :D Niezłą bekę miałem w zeszłym tygodniu.
<gandzia> Dajesz
<konon> Wiesz jak to się w dzisiejszych czasach pracuje, 4 godziny pracy, a 4 na necie
<gandzia> Normalka
<konon> Tyle, że ja jako szef powinienem temu przeciwdziałać :P No ale chłopaki dają radę, mają niezłe wyniki więc udaję, że o niczym nie wiem. Tymczasem pogrywam sobie z nimi w CoDa i inne gierki
<gandzia> Ha ha ha :D
<konon> Mam niezbyt dyskretny nick "boss" a mimo to chłopaki myśleli, że to któryś z oddziału, nie spodziewali się, że to mogę być ja
<gandzia> Niezła akcja
<konon> Ale już wiedzą. Przyszedł jeden z nich prosić o podwyżkę, a że sobie zasłużył to dostał. Wszyscy przezywają go po ksywce i ma taki sam nick w grze - Rambo :P
<konon> Zatem wiedziałem który to gracz i po tym jak dałem podwyżkę i pochwaliłem, gdy już miał wychodzić, wypaliłem "Ej Rambo, ale jeśli będziesz nadal tak kampił na respie to możesz zapomnieć o następnych podwyżkach!"
<gandzia> LOL!
<konon> Koleś się zmieszał i wyszedł no i wszystkim rozgadał.
<gandzia> I co?
<konon> W sumie spoko, pracownicy jakby bardziej mnie szanują i nadal gramy razem jak przedtem. Ale to już nie to samo, brakuje mi tych szczerych tekstów typu "Boss kurwa po chuj wziąłes pompę jak nie umiesz nią grać!" itp. :P
<konon> Teraz wszyscy jacyś tacy grzeczni, niemal jak w teatrze :-/
<gandzia> Oj Maciek, Maciek, kto by pomyślał. Prezes szanowanej firmy, żona i trójka dzieci a sam nadal jak dziecko :D
<konon> Nie pierdol tylko powiedz kiedy mozemy się ustawić na ASG

Awatar użytkownika
kula_sc
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: kula_sc » 05 sty 2009, 22:46

Awatar użytkownika
kaczaza5
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kaczaza5 » 06 sty 2009, 18:50

Że bez gwiazdy nie ma jazdy, to słyszeli chyba wszyscy. Ale chyba nie wszystkich stać na "resztę" do gwiazdy :-P

Obrazek

coś chyba fotosik strajkuje, albo mnie tak net śmiga :-/

http://allegro.pl/item520720957_bmw_e36 ... sport.html :shock:

Awatar użytkownika
dardaw2
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: dardaw2 » 06 sty 2009, 20:27

Ale w tej bejcy ma dechę z tyłu:D
Do tego jakiś nowy model CB mianowicie "sibi radio".
Ortografią też nie grzeszy:) "pżud, czysciudki, pżeprowadzke, pżegląd" i jeszcze więcej;)

Awatar użytkownika
PiotrekG
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: PiotrekG » 07 sty 2009, 15:48

Warto przeczytać. Nie jestem zbyt wiekowy, ale jak to zobaczyłem... :shock: :lol: Niezłe czubki nam rosną w tym kraju...
http://zdrowie.onet.pl/1524556,2040,,,, ... zycia.html
Najbardziej mnie urzekło "zdjąć simloka" ;-)

Awatar użytkownika
Kuba89
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kuba89 » 07 sty 2009, 19:51

Awatar użytkownika
PiotrekG
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: PiotrekG » 09 sty 2009, 11:37

Awatar użytkownika
mazakback
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: mazakback » 09 sty 2009, 15:52

Awatar użytkownika
Kuba89
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kuba89 » 09 sty 2009, 18:28

PiotrekG pisze:Ksiądz Dobro-Dobro <ok>
tu masz stronę główną -=Klik=-

Awatar użytkownika
dardaw2
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: dardaw2 » 11 sty 2009, 14:24

Jak parkować auto:D
<<KLIK>>

Awatar użytkownika
Gruszka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Gruszka » 11 sty 2009, 20:06

Nie wiem czy już było, ale jak by co to róbcie <bylo>

Obrazek

[ Dodano: 2009-01-11, 20:11 ]
przyszły samolot prezydencki
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-11, 20:12 ]
<ok>
Obrazek

pecet
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pecet » 12 sty 2009, 00:10

Sytuacja na drodze:
Stoje przed rondem, bo czekam aż skodzina przejedzie, nagle patrze że się na tym rondzie zatrzymuje, w środku jakaś babcia opiepapier dziadka (chyba że źle chce skręcić) dizadek zestresowny się zatrzymał i cofnął NA RONDZIE :lol: ztrąbiony zjechał w wybraną ulice

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 12 sty 2009, 22:27

Z pamiętnika kierowcy
"Dziś rano jechałem autostradą swoim BMW. Na lewym pasie zobaczyłem w lusterku prześliczne AUDI COUPE pędzące co najmniej 130 km/h. Za kierownicą - KOBIETA !!! Prowadząc malowała sobie rzęsy. Po chwili spojrzałem jeszcze raz: prawie zrównała się z moim samochodem i teraz malowała usta. Była coraz bliżej mojego auta i w ogóle nie patrzyła na drogę!!! Mimo, że do tchórzliwych nie należę, trochę się przestraszyłem. Z nerwów upuściłem maszynkę do golenia, z drugiej reki wypadła mi kanapka....Gdy próbowałem kolanem utrzymać kierownicę, upuściłem komórkę, przez którą właśnie rozmawiałem... Telefon wpadł do kubka z gorąca kawą, którą trzymałem między kolanami...Poparzyłem się, zniszczyłem swoją komórkę i przerwałem bardzo ważną rozmowę.
ACH, JAK JA NIENAWIDZĘ BAB ZA KIEROWNICĄ!!!"

P.S. Troszkę sobie ten kawał przerobiłam... w oryginale marki samochodów były odwrotnie, ale przecież to byłoby wtedy nierealne... prawda???

Awatar użytkownika
Skuciok
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebastian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: Skuciok » 14 sty 2009, 18:06

Krzysztof_Suliko [usunięt

Post autor: Krzysztof_Suliko [usunięt » 15 sty 2009, 16:30

Taki oto e-mail przyszedł dziś do mnie :

Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych dlatego jeden plemnik 37,5 MB w jednym ml spermy jest 100 milionów plemników przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę w wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie!
jedna wada... ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy.

[ Dodano: 2009-01-15, 16:31 ]
O KROWACH:

Socjalizm- masz dwie krowy, jedną musisz oddać sąsiadowi.

Komunizm- masz dwie krowy, państwo zabiera obie i daje ci w zamian trochę mleka.

Faszyzm - masz dwie krowy, państwo zabiera obie i sprzedaje ci trochę mleka.

Nazizm- masz dwie krowy, państwo zabiera obie i rozstrzeliwuje cie za twoje niejasne pochodzenie.

Biurokratyzm - masz dwie krowy, państwo zabiera ci obie, jedną zabija, drugą doi i wylewa mleko.

Kapitalizm- masz dwie krowy, sprzedajesz jedną i kupujesz byka, wkrótce masz pokaźne stadko i jesteś zarobiony.

Model Amerykański- masz dwie krowy, sprzedajesz trzy fikcyjnej spółce zarejestrowanej na Kajmanach a przy okazji prowadzonej przez twojego brata, jednocześnie składasz wniosek o zwrot nadpłaconego podatku za pieć krów, prawa do pozyskiwania mleka od tych sześciu krów przekazujesz poprzez pośrednika posiadaczowi pakietu większościowego, który odsprzedaje Ci prawa własności do wszystkich siedmiu krów. Doroczny raport informuje że twoja firma posiada osiem krów z możliwością pozyskania jeszcze jednej, sprzedajesz jedną krowę by kupić sobie posadę senatora wiec zostaje ci dziesięć krów.

Model Francuski - masz dwie krowy, ogłaszasz strajk, wywołujesz zamieszki i organizujesz blokadę dróg ponieważ chcesz mieć trzy krowy.

Model Japoński - masz dwie krowy, drogą zmian genetycznych sprawiasz że są dziesięć razy mniejsze i dają dwadzieścia razy więcej mleka. Powstaje kreskówka o twoich krowach.

Model Niemiecki - masz dwie krowy, żyją sto lat, jedzą raz w miesiącu i same sie doją.

Model Włoski - masz dwie krowy ale nie wiesz gdzie one są, postanawiasz isc na lunch.

Model Rosyjski - masz dwie krowy, liczysz je i wychodzi że masz pięć krów, liczysz ponownie i tym razem wychodzi jedenaście, wszystko jest ok, pijecie dalej.

Model Szwajcarski- masz pięć tysięcy krów, żadna z nich nie jest twoja, każesz ich właścicielom słono płacić za przechowanie.

Model Chinski - masz dwie krowy, doi je trzysta osob, chwalisz sie niskim bezrobociem i dużą wydajnością, aresztujesz dziennikarza który próbuje dociec prawdy.

Model Hinduski - masz dwie krowy, czcisz je...

Model Brytyjski - masz dwie krowy, obie są chore

Model Iracki - wszyscy uważają ze masz mnóstwo krów, mówisz im że nie masz żadnych krów, nikt ci nie wierzy wiec bombardują cie i ostrzeliwują, wciąż nie masz żadnej krowy ale przynajmniej jesteś teraz częścią demokracji

Model IV RP - masz dwie krowy, specjalnie powołana komisja sejmowa wymusza zmiany w prawie i posiadanie krów staje sie niezgodne z konstytucją, twoje krowy zostają zarekwirowane a dochód z ich sprzedaży przeznaczony na budowę Świątyni Bożej Opatrzności

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na każdy temat”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl