Nie pasuje, Coupe ma inne błotniki, można zamontować ale wygląda to średniobasu pisze:ee tam nie pasuje. pierwsze słyszę... ale niedługo się przekonam bo mam zamiar na dniach zakładać taki właśnie... tylko muszę mu kolor zmienić na czarny żeby do tylnego pasował...Oofol pisze:nikt nie powiedział na 100% że zderzak od coupe do sedana B3 nie pasuje a takie głosy tez chodzą.
[b3q, b4q] Zdjecia plyty podlogowej od strony podwozia
Sorry ze pytam i robie zbedne OT ale po kiego grzyba koledze zakute 2.3 :shock: skoro nie ma tam turbo ?basu pisze:ee tam nie pasuje. pierwsze słyszę... ale niedługo się przekonam bo mam zamiar na dniach zakładać taki właśnie... tylko muszę mu kolor zmienić na czarny żeby do tylnego pasował...Oofol pisze:nikt nie powiedział na 100% że zderzak od coupe do sedana B3 nie pasuje a takie głosy tez chodzą.
A co do podłogi to ja się przyglądałem tak tylko powierzchownie i się zastanawiałem tez z kolega czy do jego brata coupe z zakutym 2.3 dałoby się dorobić napęd na 4 łapy... i muszę przyznać że sporo jest tam miejsca i może coś by z tego było - wiadomo ze to nie będzie plug&play ale polak potrafi :mrgreen: bo u mnie jak i u kolegi arthur'a leży sobie cały napęd <quattro> z 90 b3 i czeka na nowego nabywce...
nie rozpisywałem się o planach kolegi. Turbo będzie jak się weźmie za przeróbki. Auto będzie czekać do przyszłego roku najprawdopodobniej na robotę. A zakute przywiózł z Niemiec już jakiś czas temu tylko kasy i czasu narazie nie ma, więc zbiera graty powoli.labek pisze:po kiego grzyba koledze zakute 2.3 :shock: skoro nie ma tam turbo ?
A jak ściągałem ostatnio z coupe to wyglądały bardzo podobnie zobaczę co z tego będzie. Najwyżej będę szukał zderzaka od 90 bo w tej co mam nie ma co ze zderzaka zbierać...jmm pisze:Nie pasuje, Coupe ma inne błotniki, można zamontować ale wygląda to średnio
Inna podłoga...słabo szukaliście... skończy się jednak na planach albo cięciu.WOJTEK26 pisze:Mi sie wydaje ze byłoby to nie ekonomiczne robienie 2 typów podłogi ( a przeciez to jeden z najdrozszych elementów w nadwoziu) do wersji przednionapedowej i do Q. W podłodze musza byc otwory montażowe nie koniecznie z gwintami ale chociaz przygotowane. Wieszaki na tłumiki sa napewno przygotowane.
A od kąd to 2.3 takie słabe? Jak dla mnie to caałkiem fajnie "chodzi". No i dźwięk jaki...bez porównania z 1.8 T...Sorry ze pytam i robie zbedne OT ale po kiego grzyba koledze zakute 2.3 :shock: skoro nie ma tam turbo ?