[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Było juz kilkanaście razy o tych lampach...Maras S2 pisze:Podepne sie do tematu co myślicie o tym? http://moto.allegro.pl/item522995367_la ... black.html
czester-11 szpara będzie ale grill da się dorezać - ktoś na forum nawet takowe fotki umieszczał. Ja na wiosnę będę coś takiego robił także jak coś to się zgłaszaj po rady
- czester-11
- Forum Audi 80
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wiem wiem zaraz mnie zbluzgacie bo niby o gustach sie nie rozmawia:) ale co mi tam na ostro sie kreci;]
macie fajne niunie made in germany, a kupujecie lampy ''made in china''
rozumiem was szukacie taniego rozwiazania, wybaczcie marka (audi) zobowiazuje
bede zlosliwy, sprzedajcie audi kupcie calibre lub inne cudo ;/
a piszac ze zespolone nie swieca no wiadomo swoje juz wyswiecily, wystarczy zregenerowac odblaski, przepolerowac klosz i jest lala, a co najwazniejsze w oryginale
co do soczewek hella, zgadzam sie cena nie mała, popyt przewyzsza podaz,
proponuje samemu dorezac sobie soczewki w oryginalne obudowy,
tyle odemnie ,czekam na 'lincz'' heh
macie fajne niunie made in germany, a kupujecie lampy ''made in china''
rozumiem was szukacie taniego rozwiazania, wybaczcie marka (audi) zobowiazuje
bede zlosliwy, sprzedajcie audi kupcie calibre lub inne cudo ;/
a piszac ze zespolone nie swieca no wiadomo swoje juz wyswiecily, wystarczy zregenerowac odblaski, przepolerowac klosz i jest lala, a co najwazniejsze w oryginale
co do soczewek hella, zgadzam sie cena nie mała, popyt przewyzsza podaz,
proponuje samemu dorezac sobie soczewki w oryginalne obudowy,
tyle odemnie ,czekam na 'lincz'' heh
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
hmm, ja nie podwazam tego czy calibra jest niemiecka czy nie, chodzilo mi oto ze takie lampy bardziej pasuja do aut typu calibra /za szybcy sie wsciekli/ a nie do Audi,
[ Dodano: 2009-01-13, 17:29 ]
audi 80 , jezdzi ich pelno bo jest z ocynku;] i wcale nie takie zwykle bo na tamte i obecne czasu to wielki plus,,,,
a poza tym jak dla szanownych klubowiczow audi 80 jest najpiekniejsza niunia, no to dziwi mnie montaz takich lamp, ale okey kazdy robi tak jak lubi <lol100>
kolego Audi A6 czemu usuneles posta?
[ Dodano: 2009-01-13, 17:29 ]
audi 80 , jezdzi ich pelno bo jest z ocynku;] i wcale nie takie zwykle bo na tamte i obecne czasu to wielki plus,,,,
a poza tym jak dla szanownych klubowiczow audi 80 jest najpiekniejsza niunia, no to dziwi mnie montaz takich lamp, ale okey kazdy robi tak jak lubi <lol100>
kolego Audi A6 czemu usuneles posta?
tak,tak,najlepiej wejsc na forum i kogos krytykowac,bo sie nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia,ani wlasnego auta porezanego .Jezeli chodzi o Angel Eyes,to uwazam ze jest to substytut ori soczewek za duzo mniejsza kwote.Nie kazdy moze sobie pozwolic na 1500zl za lampy.I napewno lepsze sa Angel Eyes soczewki niz zwykle ori lampy .Wiec moze Teeree najpierw porezaj troszke wlasny sprzet,wtedy dowiesz sie jakie to sa naklady finansowe,i moze wtedy zastanowisz sie nad krytyka innych userow tego forum
Route 66 >> spoko, spoko, ja juz ten temat przechodzilem,
i swoje rezałem, lusterka porsche, zderzaki od cabrio po 98, no i nie wspomne o soczewkach, wtedy jeszcze nie było tych szalonych angel eyesów:)
zapewne jeszcze zrezam sobie nastepne cabrio, wszystko w swoim czasie,
i nie krytykuje innych userów tylko wyrazam swoje spostrzezenie na temat angelsów:)
a co do soczewek za 1500 to fakt tyle sobie 'krzyczą'' ale to nie powiedziane ze one tyle kosztują, jak ktos mam troche cierpliwosci to za 1000zl kupi, albo i jeszcze taniej:)
i swoje rezałem, lusterka porsche, zderzaki od cabrio po 98, no i nie wspomne o soczewkach, wtedy jeszcze nie było tych szalonych angel eyesów:)
zapewne jeszcze zrezam sobie nastepne cabrio, wszystko w swoim czasie,
i nie krytykuje innych userów tylko wyrazam swoje spostrzezenie na temat angelsów:)
a co do soczewek za 1500 to fakt tyle sobie 'krzyczą'' ale to nie powiedziane ze one tyle kosztują, jak ktos mam troche cierpliwosci to za 1000zl kupi, albo i jeszcze taniej:)
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
http://images4.fotosik.pl/226/48b7018ee1bc440f.jpg
Czyli panowie jakbym chciał kupować ANGEL EYES to lepiej z homologacją E6?
Czyli panowie jakbym chciał kupować ANGEL EYES to lepiej z homologacją E6?
- czester-11
- Forum Audi 80
to nie jest temat do wyrazania opini tylko zapytanie do posiadaczy takowych lamp. i tylko nawaliles sobie postow i dodatkowa strone do tematu dorzuciles nie wiem po co..teeree pisze:Route 66 >>
a co do tych twoich wyczynow w rezaniu to moze zaprezentuj swoje dzielo