[B3] - przód auta z B4
[B3] - przód auta z B4
Witam wszystkich, zastanawia mnie jedna rzecz, mam b3 z 90 r. sprowadzona z Niemiec która ma cały przód z b4 (zderzak błotniki lampy halogeny maska) I mam pytanie czy może koś coś wie na ten temat, czy audi coś takiego wyprodukowało czy ktoś sobie samemu to zmienił? Na robotę amatora to nie wygląda bo wszystko idealnie pasuje... Z góry dziękuję za odpowiedz:)
Mam nadzieje że umieściłem to w odpowiednim dziale:)
Mam nadzieje że umieściłem to w odpowiednim dziale:)
Ostatnio zmieniony 15 sty 2009, 15:03 przez max1987, łącznie zmieniany 1 raz.
aby nie byc gołosłownym podaję przykładowy link... https://audi80.pl/viewtopic.php?t=23 ... B6ci%F3wkamax1987 pisze:Korzystałem z szukajki i znalazłem jedynie o tym czy się da zamienić maski z b3 na b4.... nic o moim temacie....
Żeby to wszystko miało ręce i choćby jedną nogę wypadało by zmienić tylny zderzak od B4, ale generalnie nawet w takim kamuflażu gołym okiem będzie widać, że to B3 z gratami z B4. Auto mogło mieć jakieś przygody w przeszłości, ale naprawą zajął się ktoś kto znał się na rzeczy i zrobił auto tak, że nie widać że było bite (poza oczywistą zmianą wizerunku). Generalnie z przednim zderzakiem i maską od B4 auto wygląda sporo lepiej niż z samą maską z B4, ale ja uważam że B3 ma swój urok i nie powinno się tego zmieniać.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Obejrz jeszcze raz pod machą, pod spodem, czasem trudno zauważyć... Swoją drogą, skoro piszesz że wszystko idealnie pasuje, to czy poza maską, zderzakiem i lampami wszystko jest tożsame z b4? :shock: A belka z przodu? A mocowania? Zawiasy maski?
Ale teraz już wiesz przynajmniej, że ryjek nie jest od tego modelu.
Ale teraz już wiesz przynajmniej, że ryjek nie jest od tego modelu.