[ALL] Polerka Felg.
koles jak ktoś sie na tym zna i naprawia alu to żaden problem dla niego ! akurat masz problem bo w poprzednim aucie rozje..... felge że pękła na rancie koles pospawał i wyprostował tak że nie było śladu !! wiec skończ z wywodami !!Spawałeś kiedyś alu :?: Wiesz jak taką felgą może powyrabiać podczas spawania... nawet sie nie domyślasz....
...ale czemu na mnie krzyczysz nie znam sie na spawaniu aluminium, nawet nie wiem jak wygląda tig...meir pisze:ja nie twierdze że się nie znasz ! ale z tego co napisałeś wychodziło ze nikt nie spawa felg bo nie wiadomo co się z nimi zrobi ! Prosta sprawa wszystko da się zrobić jak się chce !!
sorrka za ot.
-
- Forum Audi 80
- PR23M3K
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 1.8 JN
tak, to pokrywa do mojego G40, a zaczynalem od papieru 60 do 1200, na koniec filc + pasta AutoMax. Poczatki ciezkie byly, bo to odlew ale jakos teraz wyglada
Pewnie chodzi Ci o ta czarna w Katowicach, dzwonilem o nia jeszcze we wrzesniu i odpuscilem. 90% Coupe Quattro w PL to skladaki lub szczepy niestety
Pewnie chodzi Ci o ta czarna w Katowicach, dzwonilem o nia jeszcze we wrzesniu i odpuscilem. 90% Coupe Quattro w PL to skladaki lub szczepy niestety
To normalne... Polerowanie to proces scierania,a ścierane alu barwi paste na ciemno szary kolor.elo... ja poleruje pastą Autosol i przy polerowaniu wychodzi mi czarna maź... to jest efekt dzialania pasty czy felga nie jest jeszcze dobrze umyta...?
Swoje nowe RIALe z braku czasu i chęci, zawiozłem do Polerowania do Mikołowa. Gość ma mi też poprawić ranty, bo troche przytarte od krawężników są. Na efekt niestety bede musial poczekać do połowy lutego, bo facet zawalony robotą jest.
Możesz napisać co z nią doładnie nie tak? może być PW. Bo auto nie wygląda najgorzej...Pewnie chodzi Ci o ta czarna w Katowicach, dzwonilem o nia jeszcze we wrzesniu i odpuscilem. 90% Coupe Quattro w PL to skladaki lub szczepy niestety