[All] Czy ten lakier jest oryginalny
[All] Czy ten lakier jest oryginalny
Witam wszystkich.
Mam takie pytanie, jak w temacie. Mam bardzo nie typowy kolor Audi B4 z 1994r. zaznaczam, że jest ona z roku modelowego 1995r. Kolor bardzo mi się podoba i nie tylko mi. Każdy jest nim zachwycony i to mnie właśnie zastanawia czy nie była przypadkiem malowana? Bo nigdzie nie spotkałem audi B4, w ogóle Audi w takim kolorze. Ten kolor to jasno zielony metalik. Będę miał chwilkę to wrzucę fotkę, w tej chwili nie mam takiej możliwości. Z góry dziękuję wszystkim Audimaniakom. Pozdrawiam :->
Mam takie pytanie, jak w temacie. Mam bardzo nie typowy kolor Audi B4 z 1994r. zaznaczam, że jest ona z roku modelowego 1995r. Kolor bardzo mi się podoba i nie tylko mi. Każdy jest nim zachwycony i to mnie właśnie zastanawia czy nie była przypadkiem malowana? Bo nigdzie nie spotkałem audi B4, w ogóle Audi w takim kolorze. Ten kolor to jasno zielony metalik. Będę miał chwilkę to wrzucę fotkę, w tej chwili nie mam takiej możliwości. Z góry dziękuję wszystkim Audimaniakom. Pozdrawiam :->
Ostatnio zmieniony 16 paź 2012, 22:03 przez siwy23j, łącznie zmieniany 2 razy.
Zanim ją kupiłem to nigdy się nie spotkałem z tym kolorem w Audi. Z zielonych znałem tylko ciemny (butelkowy), który z resztą jest dosyć popularnym kolorem wśród B4. Stąd moje obawy i wątpliwości co do oryginału tego lakieru. :?: Mam nadzieje, że jest tak jak piszesz klubowiczu Marcin i czekam na kolejne opinie :idea:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro