[B4 ABT]Czy zderzak od 90 podejdzie do 80 b4??
[B4 ABT]Czy zderzak od 90 podejdzie do 80 b4??
witam
Mam pytanie takie jak w temacie.Prosiłbym o szybko odpowiedz bo nie wiem czy owy zderzak kupic ;]
Mam pytanie takie jak w temacie.Prosiłbym o szybko odpowiedz bo nie wiem czy owy zderzak kupic ;]
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Ja niedawno rozbierałem B3 i nie było tam imbusów. Mocowanie na 4 śruby . Śruby podwójnie zespolone, jak na końcówce wahacza. Miby to samo, ale nie do końca. Na Twoim miejscu wybrałbym się gdzieś na szrot, lub giełdę i sam ocenił. Może być to tylko różnica w roku produkcji a mocowania zostają takie same.
- Leo
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
powiem Ci tak - ja mam w 90tce zderzak z S2, ma on na 100% inne mocowania, ale zamocowałem go po drobnych modyfikacjach w 90tce. Dasz radę. Jak Ci się mocno podoba to zamontujesz, nie widzę większych przeciwwskazań. Ale na Twoim miejscu zamontowałbym zderzak z S2/cabrio. Jest najładniejszy do tej budy.
Nie tak ciężko i nie tak drogo. Możesz też od zwykłego coupe zamontować, jeszcze taniej a efekt dużo lepszy od Audi 90. Napisz do kolegi duo jeśli jesteś zainteresowany, on na pewno Ci coś zaradzi. Pozdro.Myciej pisze:No nie watpnie ze najleadniejszy ale co za tym idzie najdrozszy ;]he
i bardzo ciezko go znalesc ;];]