Witam panowie! otóż zakupiłem komplecik drzwi pod elektrykę. Mój problem jest taki iż nie posiadam wiązki lub przekaźników do tego aby to podłaczyć. Mój samochodzik posiada standardowe manualne 4 szyby
Pytanie 1 da się to zrobić bez przekaźnika??
Pytanie 2 szukałem wiązki gdziekolwiek na allegro, tutaj w opcji sprzedam itp nigdzie nie mogę tego dostać. czy można bez problemu taką wiązkę stworzyć?ewentualnie gdzie ją dostać ? i dolutować do poucinanych kabelków w drzwiach?
Pytanie 3 czy może Ma ktoś na sprzedaż taki komplecik dziki któremu to wszystko podłacze ?
Ewentualnie czy znajdzie się osoba w okolicy Szczecina która służyła by dobrą radą i pomocą??
Jeżeli coś nie tak napisałem na forum bądź coś niezgodnie z regulaminem przepraszam,
to mój pierwszy post :->
[ Dodano: 2009-03-10, 14:51 ]
Panowie doszukałem się informacji o przekaźniku 343 numer 441959257C i oznaczenie 79FA402 czy wystarczy posiadac ten przekaźnik,sterownik i do niego podłaczyć te wszystkie kable z drzwi ?. co potem ?? czy ten owy przekaźnik podłącza się w jakieś specjalne miejsce pod deską rozdzielczą?/
[80 B4 2.3 NG] Elektryczne szyby pomocy!!
https://audi80.pl/b3-b4-rezanie-elek ... vt9603.htm przeczytaj sobie to
pytaj na allegro gosci co maja audi na czesci, ja tak znalazlem orginalna wiazke, przekaznik tez jest potrzebny jego nr 343, ja tez jestem na etapie montazu elektryki ale ja juz tylko czekam na przekaznik i wtedy bede sie bawil w podlaczanie
pytaj na allegro gosci co maja audi na czesci, ja tak znalazlem orginalna wiazke, przekaznik tez jest potrzebny jego nr 343, ja tez jestem na etapie montazu elektryki ale ja juz tylko czekam na przekaznik i wtedy bede sie bawil w podlaczanie