[ALL] Polerka Felg.
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam, ostatnio zakupiłem ot takie cuś http://www.allegro.pl/item572087612_jun ... uning.html , stwierdziłem że nie są to jakieś spore pieniądze i warto przetestować, polerka na sucho, i o dziwo ku mojemu zaskoczeniu nieźle się to spisuje, nie robiłem jeszcze całej felii tym bo dzisiaj dostałem, ale po przeleceniu tymi 5-oma kawałkami jednego odcinka rantu i praktycznie już się świeci, na koniec pasta polerska i efekt jak na 10 min. zaskakuje. W miejscu gdzie są wżery jednak trzeba zastosować wcześniej papier by je usunąć, ale dalsza operacja z papierem na mokro jest czasochłonna i dość męcząca. jak zrobię felgę tym tworzywem to ew. wrzucę foto jak wyszło. Ogólnie osobiście uważam że warto wydać te 25zł z przesyłką na to COŚ <ok>
ożesz w pytke... xD ja mam identyko materiał w garażu zabunkrowany gdzies w szafie... ale chyba tylko 'dwie gradacje' ze tak to ujme :mrgreen: nie uzywałem tego bo nie wiedzialem do konca jak hehe <ok>
Ale skoro mówisz ze jakoś to działa (i na fotkach z aukcji niby też podziałało) to muszę to wypróbować... :roll:
Ale skoro mówisz ze jakoś to działa (i na fotkach z aukcji niby też podziałało) to muszę to wypróbować... :roll:
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Pastą raczej nie wyciągniesz tego, wżery trzeba trzeć na samym początku, wyższymi papierami ich już nie wyciągniesz, przynajmniej u mnie tak miałem. Pozdroshellah pisze:spróbowałem 100 na sucho i nie daje rady nie wiem co to....załe przebarwienia(mikroskopijne wżery)myślicie że pasta polerska to zlikwiduje?Słonik pisze:stellah, trzec az zaczna znikac, sprobuj grubym papierem czyli jak piszesz 240 potrzec na sucho a nastepnym juz na mokro.
powiem Ci że ja miałem wżery to 60 musiałem je eliminować:P troche felga sie starła i nie widać ich już teraz ale meke miałem niesamowitą z 2 felgami, bo 2 były dobre, pozniej 80 i 100, od 80 to wszystko juz na aucie, czyli lewarek, drugi bieg, siostra gaz i ja tylko papier trzymałem przy feldze i samo sie robiło:D
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
jak zejdzie to tak, czyli wg opisu Kolegów na pierwszej stronie chociaż...bodzio1819 pisze:Słonik, Dzięki za danie pomysłu spróbuje bo tarłem pół puszki poszło mi i zostaje to coś:PJutro tak jak mówisz spróbuje to zjechać 240 na sucho;p A potem jak zejdzie oby zeszło to jechać tak jak normalnie 400 mokro itp?