[80 B3] Dokładka zderzaka - czym przykleić?
[80 B3] Dokładka zderzaka - czym przykleić?
Witam, będę zmuszony kupić dokładkę zderzaka do swojego potworka,
i zastanawiałem się czym ją przykleić do zderzaka Na zderzaku po poprzedniej dokładce został ślad (cienki pasek) jakby po kleju lub taśmie dwustronnej I teraz pytania - Czy znacie jakieś dobre kleje/taśmy dwustronne :?: (chciałbym aby dokładka była solidnie przymocowana) Czy ktoś montował u siebie taką dokładke ?? Czy jest ona montowana tylko na klej czy jest jeszcze gdzieś przykręcana :?:
Czekam na Wasze opinie i doświadczenia
Pozdrawiam
i zastanawiałem się czym ją przykleić do zderzaka Na zderzaku po poprzedniej dokładce został ślad (cienki pasek) jakby po kleju lub taśmie dwustronnej I teraz pytania - Czy znacie jakieś dobre kleje/taśmy dwustronne :?: (chciałbym aby dokładka była solidnie przymocowana) Czy ktoś montował u siebie taką dokładke ?? Czy jest ona montowana tylko na klej czy jest jeszcze gdzieś przykręcana :?:
Czekam na Wasze opinie i doświadczenia
Pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Dzieki za rady
Czekam az koles na allegro wystawi ponownie te dokładki...
http://www.allegro.pl/item180783219_aud ... enta_.html
Mam nadzieje ze będzie pasowała i obejdzie sie bez "rzeźby"
Czekam az koles na allegro wystawi ponownie te dokładki...
http://www.allegro.pl/item180783219_aud ... enta_.html
Mam nadzieje ze będzie pasowała i obejdzie sie bez "rzeźby"
ja mam taka dokładke u siebie oryginalna Kamei ;] byla ona przyklejona na jakis klej i w sumie 10 wkretow ;]
po dwa z takimi blaszkami mocujacymi pod nadkolami dwa wkrety pod rejstracja i po dwa wkrety przy halogenach. wkrety przy nadkolach niewidoczne, przy halogenach wpasowane, nie rzucaja sie w oczy, a całosc nie do zdarcia
po dwa z takimi blaszkami mocujacymi pod nadkolami dwa wkrety pod rejstracja i po dwa wkrety przy halogenach. wkrety przy nadkolach niewidoczne, przy halogenach wpasowane, nie rzucaja sie w oczy, a całosc nie do zdarcia