[b4] poszukuje zdjęć tylnych lamp a8 w b4
[b4] poszukuje zdjęć tylnych lamp a8 w b4
jak w temacie poszukuje zdjęć tylnych lamp z A8 założonych do audi 80b4.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2012, 22:54 przez pawian78, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja napiszę tak lampy takie zakupiłem za280zł na klapę + 250 dwa kierunki, lecz zastanawiam się jeszcze nad lampami od A6C4 bo też mi się podobają.Co do rzeźby to trzeba się troszeczkę narobić z tymi z A8 , a z tymi z A6 jest mniej roboty a wygląd też całkiem fajny.Jak podejmę decyzję co przeszczepię to na pewno fotostory będzie.
[ Dodano: 2009-03-18, 16:43 ]
trzeba sobie tylko wyobrazić
[ Dodano: 2009-03-18, 16:43 ]
trzeba sobie tylko wyobrazić
gornik pisze:Czyli ktoś wyrzeźbił i wstawił lampy i blendę od A8 tak? Wiesz jak to wygląda z technicznego punktu?FranoF1 pisze:Klapa jest z B4.
Ja tego nie robiłem
Musiałbyś szukać właściciela pojazdu, poszukaj na forum mecis poniżej masz linka.
www.meckisforum.de
Dzięki FranoF1 zaczynam szperać bo temat mnie bardzo zaciekawił, na pewno trzeba kupić drugą klapę na taką rzeźbę, ale bardzo mi się to podoba i jak będzie fundusz i doczytam jak ktoś tego dokonał to w to wchodzę. Pozdro i dzięki za link.FranoF1 pisze:gornik pisze:Czyli ktoś wyrzeźbił i wstawił lampy i blendę od A8 tak? Wiesz jak to wygląda z technicznego punktu?FranoF1 pisze:Klapa jest z B4.
Ja tego nie robiłem
Musiałbyś szukać właściciela pojazdu, poszukaj na forum mecis poniżej masz linka.
www.meckisforum.de