Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[Audi Coupe] czuje wiosnę...

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
kris0181
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: kris0181 » 21 mar 2009, 23:52

elo... pikna coupeczka <ok> zauwazylem ze po dodaniu calego pakietu DIDO masz teraz nieźle napakowane chromem auto w srodku :mrgreen: mogłabyś zapodać jakies foto jak sie to wszystko komponuje w srodku...? te wszystkie ringi i galeczka biegow :-> musi to fajnie wyglądać ;-)

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 22 mar 2009, 00:15

kris0181 pisze:mogłabyś zapodać jakies foto jak sie to wszystko komponuje w srodku...? te wszystkie ringi i galeczka biegow :->
Będą fotosy, tylko...muszę je najpierw zrobić <aparat> Dobrze, że DIDO nie miał już nic więcej do zaoferowania, byłaby u mnie choinka w środku jak nic, a tak jest tylko stylowo i lśniąco... :-P

Awatar użytkownika
shellah
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Artur
Model: Inny
Nadwozie: Coupe
Silnik: 2.8 AAH+lpg

Post autor: shellah » 22 mar 2009, 05:27

:shock: Te ringi wyglądają jak z TT :mrgreen: nawet nawet <ok>

Awatar użytkownika
DYZIO
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DYZIO » 22 mar 2009, 10:12

No teraz coupe wygląda jak marzenie, <ok>
Pozdro <piwo>

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 23 mar 2009, 16:42

Kolejna fajna zabawka w audiance!!! Mam już zamontowane nowe, dodatkowe światło stopu!!! <ok> <ok> <ok>
Wieczorkiem muszę zrobić fotki, bo teraz w dzień kiepsko wyszły.

Awatar użytkownika
kris0181
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: kris0181 » 23 mar 2009, 17:06

Ja bym chciał zasugerowac zebyc fotki podawala jedna po drugiej a nie jak teraz jedna pod drugą bo troche trzeba przewijac...a bedzie tez bardziej czytelne myśle... ;-)
I nie zapomnij o fotkach calego kokpitu :-P

Awatar użytkownika
barto-team
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: barto-team » 23 mar 2009, 18:31

dawno tu nie zaglądałem <ok> ale widze, że prace idą pełną para i w dobrym kierunku <yes>

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 23 mar 2009, 20:58

kris0181 dzięki za radę do zdjęć, poprawię w wolnym czasie ten mój galimatias, na pierwszej str. naturalnie dzisiejsze fotki już są, pozdrawiam wszystkich, którym chce się je oglądać :mrgreen:

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 23 mar 2009, 21:02

No teraz to qupetka bardziej widoczna będzie :mrgreen: i w środku i na zewnątrz <ok>

Awatar użytkownika
audik-
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: audik- » 23 mar 2009, 21:39

:shock: :shock: koniec słodzenia :evil:

- mam nadzieje że szyby w rzeczywistości nie są takie ciemne :roll:
- ringi na zegarach OKI (na wskaźnikach dopuszczalne) ale reszta co to za fetysz :!: z dopełnieniem podświetlenia (bez komentarza) :oops: .
- gałka może być ale poszukał bym oryginału
- Swarowski OKI 8-)

No to tyle od siebie
8-) 8-) 8-)

PS: Jak po pierwszym dniu wiosny :?: <ok>

Awatar użytkownika
Garo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Garo » 23 mar 2009, 21:48

Furka ładna, szyby ciemne jak węgiel;-) Przydałyby się tylko małe zmianki wizualne na zewnatrz :lol: Pozdrawiam

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 23 mar 2009, 22:33

audik- pisze::shock: :shock: koniec słodzenia :evil:
och, naprawdę... :oops: ???

A tak na poważnie:
audik- pisze:mam nadzieje że szyby w rzeczywistości nie są takie ciemne :roll:
- nie są mocno ciemne - to tzw lekka czerń, zresztą skoro na zdjęciach widać głośniki to szybka nie jest aż tak ciemna jak się wydaje - gdyby była - wjazd gdziekolwiek tyłam byłby dla mnie niewykonalny...) :oops:
audik- pisze:co to za fetysz :!: z dopełnieniem podświetlenia
a to taki mój "prywatny mały świat", lubię jak jest w środku krwiścieczerwono i błyszcząco <ok>
audik- pisze:gałka może być ale poszukał bym oryginału
nie chcę ori, ta jest fantastyczna, tania nie była, ale idealnie w moim guście
audik- pisze:Swarowski OKI
- mam w domu tego trochę, lubię ten kryształ
audik- pisze:
PS: Jak po pierwszym dniu wiosny :?: <ok>
Jak widać przeżyłam...jak co roku...he, he :-P :-P :-P
Garo pisze:Przydałyby się tylko małe zmianki wizualne na zewnatrz :lol:
Może i tak, ale jakie?

Route 66
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Route 66 » 23 mar 2009, 22:51

Może i tak, ale jakie?

Mozliwosci jest wiele,ogranicza Cie tylko wlasna wyobraznia i stan finansow ;-) .Na poczatek sprawdz stan powloki lakierniczej i pozbadz sie wszelakich rys,zabrudzen itp.Od razu Ci powiem,ze srebrny lakier jest najgorszym do malowania-pol na pol siadzie albo nie-to znaczy ze odmalowany element moze sie znacznie roznic w odcieniu,nawet jezeli lakier masz dobierany komputerowo :-/ .Nastepnie poniuchaj za jakimis ciekawymi felgami.Nastepny krok,to zderzaki.Potem jak masz ochote i cash poszukaj soczewek.A jak bedzie Ci malo to polecam lustereczka RS2[tanio nie bedzie i latwo znalezc rowniez],a na koniec mozesz poweszysc za kompletem lamp US style[tutaj musisz sie usmiechnac do kolegi DUO].No i mozesz oczywiscie zmienic grill :mrgreen: .Jak widzisz pole manewru jest,wiec trzeba tylko obrac droge i konsekwentnie podazac nia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co do obecnego stanu Twojego auta,to powiem tak-ringi ok,tylko moze juz wiecej nie montuj ;-) .Przyciemnione szyby mi nie podchodza-Coupe to nie karawan ani limuzyna dyplomaty :-/ .Podswietlenie czerwone wewnatrz traci troche wiejska patupaja :-/ ,no ale to tylko moja opinia ;-) .Ciesze sie,ze tak dbasz o auto,ale zwolnij troche z pierdolkami,bo bedzie przerost tresci nad forma :mrgreen: .Pozdrowiska i powodzenia,bracie Marzenie <piwo> <piwo> <piwo>

marzenie
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marzenie » 23 mar 2009, 23:10

Lakierem zajmę się latem, bo teraz muszę koniecznie poobserwować co jest pod maską, aidiczka w przeciwieństwie do mnie chyba ma pociąg do picia <pijak> bo ubyło trochę oleju...Po kupnie olej był czarny i ciemny jak smoła, został wylany i zalany porządny półsyntetyk, a teraz jest go mniej, spróbuję jeszcze pokombinować i zmienię markę oleju, ale co dalej będzie to zagadka... :?: Może być grubszy wydatek...
Felgi już oglądałam, ale ze względu na cenę - chciałabym jednak komplecik nowych - muszę się wstrzymać i to chyba aż do maja, toteż w przyszłym tygodniu letniaczki pójdą na obecne felgi, na razie...
Oświetlenie na razie zostanie takie, chociaż podobają mi się tylne światła black Hella i black angel na przód, ale to odległa przyszłość...
Grill mi się podoba i na razie taki zostanie, chociaż wiem, że nie jest super trendy...ale lubię go...
Route 66 pisze:ringi ok,tylko moze juz wiecej nie montuj ;-)
- nie da razy DIDO już nic więcej nie ma :-P :-P :-P
Route 66 pisze:Przyciemnione szyby mi nie podchodza-Coupe to nie karawan ani limuzyna dyplomaty
mi się podobają, a w lecie dadzą troszkę chłodu - nie mam klimy, szyberdachu, ani otwieranych szyb z tyłu, ani drzwi...no i typowo kobiece...można się spokojnie przebrać... :mrgreen:
Route 66 pisze:Podswietlenie czerwone wewnatrz traci troche wiejska patupaja
mieszkam w mieście, pracuję na wsi, stąd może mam taki gust, he,
Route 66 pisze:Ciesze sie,ze tak dbasz o auto,ale zwolnij troche z pierdolkami,bo bedzie przerost tresci nad forma :mrgreen:
spokojnie, w środku tylko chciałabym termometr przy zegarach i porządne sprzątanie i prańsko tapicerki oraz kupno dywaników.
Dziękuję za Twoją opinię, nie oczekuję przecież samych superlatywów, ale konkretów, w Twojej wypowiedzi je znalazłam, pozdrawiam równie serdecznie <piwo>

Awatar użytkownika
Lolek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lolek » 24 mar 2009, 19:02

Ja tak mysle marzenie ze najpierw faktycznie zajac sie sprawami lepiej dotyczacymi silnika i elektryki .Kosmetyczke mozna odlozyc na pozniej(najlpeiej na lato)wtedy najlepsze warunki do tego chociaz nie mowie zebys zabrudzila i nie czyscila swojej niunke :-) Byloby to wtedy grzechem :-P

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl