[Audi Coupe] czuje wiosnę...
Będą fotosy, tylko...muszę je najpierw zrobić <aparat> Dobrze, że DIDO nie miał już nic więcej do zaoferowania, byłaby u mnie choinka w środku jak nic, a tak jest tylko stylowo i lśniąco...kris0181 pisze:mogłabyś zapodać jakies foto jak sie to wszystko komponuje w srodku...? te wszystkie ringi i galeczka biegow :->
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
:shock: :shock: koniec słodzenia :evil:
- mam nadzieje że szyby w rzeczywistości nie są takie ciemne :roll:
- ringi na zegarach OKI (na wskaźnikach dopuszczalne) ale reszta co to za fetysz :!: z dopełnieniem podświetlenia (bez komentarza) :oops: .
- gałka może być ale poszukał bym oryginału
- Swarowski OKI 8-)
No to tyle od siebie
8-) 8-) 8-)
PS: Jak po pierwszym dniu wiosny :?: <ok>
- mam nadzieje że szyby w rzeczywistości nie są takie ciemne :roll:
- ringi na zegarach OKI (na wskaźnikach dopuszczalne) ale reszta co to za fetysz :!: z dopełnieniem podświetlenia (bez komentarza) :oops: .
- gałka może być ale poszukał bym oryginału
- Swarowski OKI 8-)
No to tyle od siebie
8-) 8-) 8-)
och, naprawdę... :oops: ???audik- pisze::shock: :shock: koniec słodzenia :evil:
A tak na poważnie:
- nie są mocno ciemne - to tzw lekka czerń, zresztą skoro na zdjęciach widać głośniki to szybka nie jest aż tak ciemna jak się wydaje - gdyby była - wjazd gdziekolwiek tyłam byłby dla mnie niewykonalny...) :oops:audik- pisze:mam nadzieje że szyby w rzeczywistości nie są takie ciemne :roll:
a to taki mój "prywatny mały świat", lubię jak jest w środku krwiścieczerwono i błyszcząco <ok>audik- pisze:co to za fetysz :!: z dopełnieniem podświetlenia
nie chcę ori, ta jest fantastyczna, tania nie była, ale idealnie w moim guścieaudik- pisze:gałka może być ale poszukał bym oryginału
- mam w domu tego trochę, lubię ten kryształaudik- pisze:Swarowski OKI
Jak widać przeżyłam...jak co roku...he, heaudik- pisze:
Może i tak, ale jakie?Garo pisze:Przydałyby się tylko małe zmianki wizualne na zewnatrz :lol:
Może i tak, ale jakie?
Mozliwosci jest wiele,ogranicza Cie tylko wlasna wyobraznia i stan finansow .Na poczatek sprawdz stan powloki lakierniczej i pozbadz sie wszelakich rys,zabrudzen itp.Od razu Ci powiem,ze srebrny lakier jest najgorszym do malowania-pol na pol siadzie albo nie-to znaczy ze odmalowany element moze sie znacznie roznic w odcieniu,nawet jezeli lakier masz dobierany komputerowo .Nastepnie poniuchaj za jakimis ciekawymi felgami.Nastepny krok,to zderzaki.Potem jak masz ochote i cash poszukaj soczewek.A jak bedzie Ci malo to polecam lustereczka RS2[tanio nie bedzie i latwo znalezc rowniez],a na koniec mozesz poweszysc za kompletem lamp US style[tutaj musisz sie usmiechnac do kolegi DUO].No i mozesz oczywiscie zmienic grill :mrgreen: .Jak widzisz pole manewru jest,wiec trzeba tylko obrac droge i konsekwentnie podazac nia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co do obecnego stanu Twojego auta,to powiem tak-ringi ok,tylko moze juz wiecej nie montuj .Przyciemnione szyby mi nie podchodza-Coupe to nie karawan ani limuzyna dyplomaty .Podswietlenie czerwone wewnatrz traci troche wiejska patupaja ,no ale to tylko moja opinia .Ciesze sie,ze tak dbasz o auto,ale zwolnij troche z pierdolkami,bo bedzie przerost tresci nad forma :mrgreen: .Pozdrowiska i powodzenia,bracie Marzenie
Mozliwosci jest wiele,ogranicza Cie tylko wlasna wyobraznia i stan finansow .Na poczatek sprawdz stan powloki lakierniczej i pozbadz sie wszelakich rys,zabrudzen itp.Od razu Ci powiem,ze srebrny lakier jest najgorszym do malowania-pol na pol siadzie albo nie-to znaczy ze odmalowany element moze sie znacznie roznic w odcieniu,nawet jezeli lakier masz dobierany komputerowo .Nastepnie poniuchaj za jakimis ciekawymi felgami.Nastepny krok,to zderzaki.Potem jak masz ochote i cash poszukaj soczewek.A jak bedzie Ci malo to polecam lustereczka RS2[tanio nie bedzie i latwo znalezc rowniez],a na koniec mozesz poweszysc za kompletem lamp US style[tutaj musisz sie usmiechnac do kolegi DUO].No i mozesz oczywiscie zmienic grill :mrgreen: .Jak widzisz pole manewru jest,wiec trzeba tylko obrac droge i konsekwentnie podazac nia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co do obecnego stanu Twojego auta,to powiem tak-ringi ok,tylko moze juz wiecej nie montuj .Przyciemnione szyby mi nie podchodza-Coupe to nie karawan ani limuzyna dyplomaty .Podswietlenie czerwone wewnatrz traci troche wiejska patupaja ,no ale to tylko moja opinia .Ciesze sie,ze tak dbasz o auto,ale zwolnij troche z pierdolkami,bo bedzie przerost tresci nad forma :mrgreen: .Pozdrowiska i powodzenia,bracie Marzenie
Lakierem zajmę się latem, bo teraz muszę koniecznie poobserwować co jest pod maską, aidiczka w przeciwieństwie do mnie chyba ma pociąg do picia <pijak> bo ubyło trochę oleju...Po kupnie olej był czarny i ciemny jak smoła, został wylany i zalany porządny półsyntetyk, a teraz jest go mniej, spróbuję jeszcze pokombinować i zmienię markę oleju, ale co dalej będzie to zagadka... :?: Może być grubszy wydatek...
Felgi już oglądałam, ale ze względu na cenę - chciałabym jednak komplecik nowych - muszę się wstrzymać i to chyba aż do maja, toteż w przyszłym tygodniu letniaczki pójdą na obecne felgi, na razie...
Oświetlenie na razie zostanie takie, chociaż podobają mi się tylne światła black Hella i black angel na przód, ale to odległa przyszłość...
Grill mi się podoba i na razie taki zostanie, chociaż wiem, że nie jest super trendy...ale lubię go...
Dziękuję za Twoją opinię, nie oczekuję przecież samych superlatywów, ale konkretów, w Twojej wypowiedzi je znalazłam, pozdrawiam równie serdecznie
Felgi już oglądałam, ale ze względu na cenę - chciałabym jednak komplecik nowych - muszę się wstrzymać i to chyba aż do maja, toteż w przyszłym tygodniu letniaczki pójdą na obecne felgi, na razie...
Oświetlenie na razie zostanie takie, chociaż podobają mi się tylne światła black Hella i black angel na przód, ale to odległa przyszłość...
Grill mi się podoba i na razie taki zostanie, chociaż wiem, że nie jest super trendy...ale lubię go...
- nie da razy DIDO już nic więcej nie maRoute 66 pisze:ringi ok,tylko moze juz wiecej nie montuj
mi się podobają, a w lecie dadzą troszkę chłodu - nie mam klimy, szyberdachu, ani otwieranych szyb z tyłu, ani drzwi...no i typowo kobiece...można się spokojnie przebrać... :mrgreen:Route 66 pisze:Przyciemnione szyby mi nie podchodza-Coupe to nie karawan ani limuzyna dyplomaty
mieszkam w mieście, pracuję na wsi, stąd może mam taki gust, he,Route 66 pisze:Podswietlenie czerwone wewnatrz traci troche wiejska patupaja
spokojnie, w środku tylko chciałabym termometr przy zegarach i porządne sprzątanie i prańsko tapicerki oraz kupno dywaników.Route 66 pisze:Ciesze sie,ze tak dbasz o auto,ale zwolnij troche z pierdolkami,bo bedzie przerost tresci nad forma :mrgreen:
Dziękuję za Twoją opinię, nie oczekuję przecież samych superlatywów, ale konkretów, w Twojej wypowiedzi je znalazłam, pozdrawiam równie serdecznie