Na razie to ja kurde przestane grzebać w elektronice bo to może przez moje rezanie jakie zwarcia :mrgreen: :mrgreen:Afdi87 pisze:No, już myślałem, ze tak sobie zrezales bajerancko :mrgreen:
[B3 1.8 RU] Potrzeba pomocy w rozwiązaniu usterki
każdy bezpiecznik ma swoje miejsce które jest ponumerowane, po co tłumaczyc stań od lewej czy prawej :mrgreen: rozpiska bezpieczników w dłoń i bedziesz wiedział co ci sie raczej z zegarami dzieje.
A że ci na gazie dławi sie to może być głupi filterek gazu :roll: czemu na PB nie działa to wystarczy sprawdzić czy paliwo dochodzi, bo sądze iż instalcja LPG robi zwarcie i elektrozawory szwankują. <ok>
A że ci na gazie dławi sie to może być głupi filterek gazu :roll: czemu na PB nie działa to wystarczy sprawdzić czy paliwo dochodzi, bo sądze iż instalcja LPG robi zwarcie i elektrozawory szwankują. <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Kiedyś jak mój kolega przekładał silnik w Audi to zapomniał podłączyć masy do silnika. Efekt był taki że samochód nie chciał zapalić, kontrolki od ciśnienia oleju, ładowania, układu hamulcowego i chłodzenia się nie świeciły ale od ręcznego i długich chyba działały. Przy tym rozrusznik działał i jak silnik się trząsł przy zapalaniu to czasem łapał masę i odpalał na chwilę.