[ALL] Polerka Felg.
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Trzeba, jest specjalny twardy lakier bezbarwny, chroni przed mechanicznymi uszkodzeniami oraz poprawia głębie koloru. Bodajże nazywa się "clark" czy coś takiego.DYZIO pisze:czy trzeba na to kłaść warstwę bezbarwnego lakieru
Jak poczekasz do jutra to sprawdzę w garażu czym ja malowałem bo jeszcze mi zostały spraye.
-
- Forum Audi 80
Będę bardzo wdzięczny <ok>Jak poczekasz do jutra to sprawdzę w garażu czym ja malowałem bo jeszcze mi zostały spraye.
[ Dodano: 2009-03-25, 20:53 ]
No i nie wytrzymałem i dzisiaj wypolerowałem jeden rant <ok> tak na szybko i nie jest to lustro bo to felgi na zimę to się nawet nie starałem bardzo i postanowiłem że prysnę na to teraz lakierem specjalnym bezbarwnym i już i przejeżdżę zimę i zobaczę co się stanie a tu fotki
przed :cry:
po :mrgreen:
No to żeś mnie teraz ucieszył <ok> wiec lakier kładę i się nie zastanawiamDYZIO, Jak będzie pokryte lakierem bezbarwnym będzie ok. Jeździłem w zime na swoich felgach z przodu nie miałem kleru i porobiły się wzery od soli, z tyłu zaś był lakier bezbarwny i nie ma śladu po zimie.
Aj raz się żyje najwyżej w następną wiosnę znowu będę polerował <osohozi>nie wiem dyzio jak będzie u Ciebie ale ja kupilem auto z felami na których była wlasnie lekka polerka i lakier bezbarwny... to nie za bardzo to wyglądało... dosyc mocno się łuszczył i powstawały ohydne plamy