[ALL] Polerka Felg.
mellow_pak, kleju nazwe nie pamietam ale jest to klej np taki jak do wklejania szyb samochodowych, jakis firmowy niemiecki Wutrh, Dinitrol.....
Tarczka taka rzecz powszechna tylko z rzepem a na niej papier scierny na rzepie :mrgreen: pozatym jeszce filcu w takiej formie używam. Ta twoja tarczka to z czego jest zrobiona bowyglada na jakies twoprzywo/wlokno.
Jak dobrze poszukc to by znalazl takie tarczki z rzepem i mniejsze o sred ok 4cm i do tego papiery na rzep ale ciezko o cos takiego, generalnie zestawy do Dremela maja w sobie takie rzeczy ale jakios nie palam checia posiadania takowych.
PS- mechanicznie papier 180 :?: na glebokie bardzo wrzery znaczy sie :?: bo ja ponizej 240 schodzic mechanicznie sensu nie widze tak szczeze mowiac bo wtedy jaz gruby papier szybko zbiera powierzchnie i mozna latwo dolki porobic jakos wole chwilke dluzej ale dokaldniej drobniejszym potrzec.
Tarczka taka rzecz powszechna tylko z rzepem a na niej papier scierny na rzepie :mrgreen: pozatym jeszce filcu w takiej formie używam. Ta twoja tarczka to z czego jest zrobiona bowyglada na jakies twoprzywo/wlokno.
Jak dobrze poszukc to by znalazl takie tarczki z rzepem i mniejsze o sred ok 4cm i do tego papiery na rzep ale ciezko o cos takiego, generalnie zestawy do Dremela maja w sobie takie rzeczy ale jakios nie palam checia posiadania takowych.
PS- mechanicznie papier 180 :?: na glebokie bardzo wrzery znaczy sie :?: bo ja ponizej 240 schodzic mechanicznie sensu nie widze tak szczeze mowiac bo wtedy jaz gruby papier szybko zbiera powierzchnie i mozna latwo dolki porobic jakos wole chwilke dluzej ale dokaldniej drobniejszym potrzec.
ja musiałem na tarcze założyć 80 bo rant równałem bo był pozadzierany, a ramiona to 180, jak delikatnie i równo to dołków nie ma, tylko trzeba dobrze wyważyć po polerowaniu, bo co by nie było to sie troche aluminium ściera i koło inaczej pracuje przy dużej prędkościSłonik pisze:PS- mechanicznie papier 180 na glebokie bardzo wrzery znaczy sie bo ja ponizej 240 schodzic mechanicznie sensu nie widze tak szczeze mowiac bo wtedy jaz gruby papier szybko zbiera powierzchnie i mozna latwo dolki porobic jakos wole chwilke dluzej ale dokaldniej drobniejszym potrzec.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80