[80 B3 1.8] Audiczka by kaczaza5 - Odjechała...
Oj uwierz kolego, że znam to mimo wszystko jakoś daje rade :mrgreen:ysiul pisze:No to kolego teraz masz dwie kobiety jak Ty dzielisz czas nie wiem :lol: Moja żywa kobieta to nie raz jest już zazdrosna o niunię
W sensie :roll: Bo pewnie chodzi Ci kolego o te kilka zdjęć bez listewki :?:Olszak pisze:I widze że masz ten sam problem z listwą pod lampami. U mnie jest też taka luka i niewiem co z tym zrobic
Z tym już sobie poradziłem i teraz ładnie leży a sposób na tą upartą listewkę jest baaardzo prosty <lol>
A rzeczywiście tu nie ma listwy :lol: No jakbyś mi zdradził ten prosty sposób byłbym wdzięczny bo brzydko to wygląda.kaczaza5 pisze:W sensie :roll: Bo pewnie chodzi Ci kolego o te kilka zdjęć bez listewki :?:
Z tym już sobie poradziłem i teraz ładnie leży a sposób na tą upartą listewkę jest baaardzo prosty <lol>
ysiul, a masz namiar na ori w dobrych pieniążkach?
Bo zamienników nie kupie bo będą różowe
Z resztą narazie mam parę innych wydatków, ale kiedyś na bank takie kierunki wpadną na dupcię :mrgreen:
Bo zamienników nie kupie bo będą różowe
Z resztą narazie mam parę innych wydatków, ale kiedyś na bank takie kierunki wpadną na dupcię :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 31 mar 2009, 17:54 przez kaczaza5, łącznie zmieniany 1 raz.
a jakie postojówki świecą biało. Jak żarówka ma 4watt to świeci normalnie, a jak założysz jakąs wiekszą to postawisz auto na postojówkach na klika godzin i już może byc problem z odpaleniem. 4 ledy zużyją mniej prądu niż 1 postojówka. A moge wywalić 2 w ośw rejstracji i 2 w reflektorach.dardaw2 pisze:spiczi, a po co ci to
Kup ładne, tylko białe, mocno świecące postojówki i gitara
Miałem taką jedną w B3, świeciła mocnym światłem, koszt chyba 7zł, ale to brejdak gdzieś tam z roboty wynukał...
Mnie jeszcze nie złapali, na przeglądzie też mi nic nie mówili...spiczi pisze:A policja nie czepia sie ledów na oświetleniu rejestracji? Ja chce też założyć ledy na postojówki do przodu
Ojciec już 3 lata śmiga na ledach (blacha, postojówki, oświetlenie wnętrza) i trzymali go nie raz i nic mu nie powiedzieli, a sprawdzali oświetlenie :mrgreen:
Wiem, że z kierunkami od avanta wyglądała by parę latek młodziej, ale niestety obecnie silnik kuleje mi na lpg, felgi się malują $$ i opony muszę kupić, co jak wiadomo tez kosztuje $$ :-|