[80 B3 1.8] Audiczka by kaczaza5 - Odjechała...
No zwykłe tempo za 4,90 pln a jaki banan na gębie po skończonej pracy :mrgreen:ysiul pisze:Owszem nie ma jak to tempo udało mi się kupić TEMPO LEKKO ŚCIERNE do starych lakierów efekt super :lol: a u Ciebie to widać gołym okiem
A również pozdrawiam i co prawda to prawda, ale efekt zamierzony osiągnięty pojechałem do roboty to nawet w nocy się błyszczała na parkingu :mrgreen:MIODEK pisze:Na fotce nigdy tego nie ujrzysz, nie przekażesz.... nie raz próbowałem :roll: ...... Nie ma to jak w realu :mrgreen:
Pozdrooo Imienniku
Noi tekst kumpla: "O ku**a :shock: ale się świci, nudziło Ci się chyba na urlopie"
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Auto ogólnie mi się podoba, jedynie czarne kierunki, czarny znaczek z przodu, brak znaczka na tylnej klapie, LPG (to najbardziej mi sie nie podoba) i diody w oświetleniu tablicy nie podobają mi się. Nie montuj kierunków z Avanta, cały urok B3 to oryginalne kierunki w kolorze pomarańczowym, sam niedługo zrobie z tym porządek u siebie <ok>
pawelrybak15, z gazem to masz racje bo też mi się on nie podoba, tym bardziej że się ostatnio partoli cały czas coś z gazem Ale robię za dużo kilometrów, żeby go wywalić bo bym nie wyrobił na Pb...
Czarne kierunki z przodu założyłem, bo pomarańcze nie pasowały mi do ciemnych ramek w lampach (pomalowałem bo mi lakier z nich pozłaził). Znaczek z przodu poleciał bo był chromowany a nic takiego na aucie nie ma, no może prócz halogenów...
Znaczek z tyłu był do połowy odklejony jak ja kupiłem i niezbyt to wyglądało
Ale + też są :mrgreen:
Felgi odebrane od lakiernika a we wtorek 21.04.09 mają przyjechać do mnie nowe oponki :mrgreen: więc niebawem stal spadnie z autka i zawiśnie na ścianie, a będę się turlał dalej na alu...
Kierunki i inne plany odchodzą na razie na bok bo muszę się uporać z silnikiem
Czarne kierunki z przodu założyłem, bo pomarańcze nie pasowały mi do ciemnych ramek w lampach (pomalowałem bo mi lakier z nich pozłaził). Znaczek z przodu poleciał bo był chromowany a nic takiego na aucie nie ma, no może prócz halogenów...
Znaczek z tyłu był do połowy odklejony jak ja kupiłem i niezbyt to wyglądało
Ale + też są :mrgreen:
Felgi odebrane od lakiernika a we wtorek 21.04.09 mają przyjechać do mnie nowe oponki :mrgreen: więc niebawem stal spadnie z autka i zawiśnie na ścianie, a będę się turlał dalej na alu...
Kierunki i inne plany odchodzą na razie na bok bo muszę się uporać z silnikiem