he dobre i takie competition moje drugie marzenie hi hi <ok>Makaron73 pisze:To jes ta bez klimy...po remoncie auta wtawię więcej fotek...POZDROwujo1 pisze:Wysłany: Dzisiaj 21:38
bo były dwie wersje competition różniły się tym że jedna miała podgrzewane dupska klime manualną i jeszcze parę rzeczy a druga nie
I tak lubię swoje autko...
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Przyjechałem zobaczyć, bo znajomy mnie zaprosił jakbyś chciał wiedzieć. Nie byłeś więc nie wiesz jaka była sytuacja.Makaron73 pisze:twój tekst stary KLUBOWICZU to przejeżdżaliśmy i chcieliśmy zobaczyć...
Zresztą Duo widział, on się trochę zna, jak znajdzie czas to napisze coś z pewnością.
To nie moje auto, tylko napisałem co o nim sądzę. Chciałbym aby każdy kupował zdrowe Competition za 6800zł. Powodzenia.
No dobra wyglada jak Competition ma swoje plusy i minusy troche pracy trzeba w nia włożyć troche pracy. Ten lakier strasznie plowieje i matowieje to prawda ale wystarczy mu polerka i troche wosku zeby byl jak nowy.
W tej desce cos jest, Audi_A6 widziale tez ze ma nowe boczki pod dwie poduchy wiec ja poprosze o numer VIN auta na poczatek, zobaczymy co w trawie piszczy. Bo fakt faktem jest ze to nie jest deska i boczki od tego samochodu a czy jest to Competition o sie okaże.
W tej desce cos jest, Audi_A6 widziale tez ze ma nowe boczki pod dwie poduchy wiec ja poprosze o numer VIN auta na poczatek, zobaczymy co w trawie piszczy. Bo fakt faktem jest ze to nie jest deska i boczki od tego samochodu a czy jest to Competition o sie okaże.