to jest moj projekt ktory zrobilem na bazie tego z rosji, nie jestem grafikiem ale iwdac o co mi chodzi ten napis wpisany w logo audi co wy na to ?

Chodzi mi o to że można ją wyciąć, i ew. wygładzić krawędzie, z tych liter wyciąć odpowiednio i zrobić napis PL, a co do www to wydaje mi się to zbędne, a jeśli już no to można by podobnie poeksperymentować... Gotowej czcionki raczej nie da rady znaleść, chyba że od samego audi :mrgreen: szperałem w necie ale lipa...mtworus pisze:Marcus...a skąd niby masz tę czcionkę???M@rcus pisze:Hehe fakt prosty i fajny, i czcionke juz mamy :mrgreen:
aha... no to da się zrobić......ale dłubie z autkiem i dopiero wieczorkiem nad tym popracuję albo jutroM@rcus pisze:Chodzi mi o to że można ją wyciąć, i ew. wygładzić krawędzie, z tych liter wyciąć odpowiednio i zrobić napis PL, a co do www to wydaje mi się to zbędne, a jeśli już no to można by podobnie poeksperymentować... Gotowej czcionki raczej nie da rady znaleść, chyba że od samego audi :mrgreen: szperałem w necie ale lipa...mtworus pisze:Marcus...a skąd niby masz tę czcionkę???M@rcus pisze:Hehe fakt prosty i fajny, i czcionke juz mamy :mrgreen:

Chodzi mi o to że można ją wyciąć, i ew. wygładzić krawędzie, z tych liter wyciąć odpowiednio i zrobić napis PL, a co do www to wydaje mi się to zbędne, a jeśli już no to można by podobnie poeksperymentować... Gotowej czcionki raczej nie da rady znaleść, chyba że od samego audi :mrgreen: szperałem w necie ale lipa...mtworus pisze:Marcus...a skąd niby masz tę czcionkę???M@rcus pisze:Hehe fakt prosty i fajny, i czcionke juz mamy :mrgreen:
sęk w tym że niby to żółte złóżmy to już kolor auta.....czyli jakby przezroczystość :lol:FranoF1 pisze:Obrazek
jest najładniejsze...nic bym już nie zmieniał...jedynie dał białą szate lub przezroczystą...jak tam uważacie
ciesze się niezmiernie..... :mrgreen:M@rcus pisze:Mnie się to podoba które mtworus, zrobiłeś z przezroczystym, ładnie się to prezętowało