[All] Termostat a wskazania temperatury
jak dobrze widzę to masz oba PLUSY od obu wentylatorów podłączone na górze, w środku masz ten sam kabel co ja, a na dole masz kolejny kabel od czujnika i obie masy ?
FUCK to ja mam pokręcone
masy mam podpięte gdzieś do karoserii środkowy tak samo tylko ten dolny mnie zastanawia - co to niby ma być ?
trochę małe to zdjątko i nie widzę koloru kabelka - tego co masz na dole
możesz te kabelki opisać (kolorki i skąd idą) ? albo dać większa fotę ?
FUCK to ja mam pokręcone
masy mam podpięte gdzieś do karoserii środkowy tak samo tylko ten dolny mnie zastanawia - co to niby ma być ?
trochę małe to zdjątko i nie widzę koloru kabelka - tego co masz na dole
możesz te kabelki opisać (kolorki i skąd idą) ? albo dać większa fotę ?
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
sorry kolego trochę cie zmyliłem tym zdjęciem.to zdjęcie było zrobione jakieś 2 lata temu jak też miałem problem z wiatrakami bo mechanik je rozpiął i źle podłączył.teraz mam inaczej podpięte.a więc tak:
- dwa brązowe kable które są masa dla wiatraków mam podpięte pod tą śrubę co ty
- następnie na samej górze mam podpięte dwa cienkie kable czarno czerwone czyli plus wiatraków
- na środku mam podpięty ten co ty czyli gruby biało czerwony kabel
- na samym dole mam podpięty gruby czarno czerwony kabel
w zasadzie nie mam pojęcia jak to dokładnie działa.sprawdzałem miernikiem i na płytce wszystkie gniazda mają ze sobą połączenie...
- dwa brązowe kable które są masa dla wiatraków mam podpięte pod tą śrubę co ty
- następnie na samej górze mam podpięte dwa cienkie kable czarno czerwone czyli plus wiatraków
- na środku mam podpięty ten co ty czyli gruby biało czerwony kabel
- na samym dole mam podpięty gruby czarno czerwony kabel
w zasadzie nie mam pojęcia jak to dokładnie działa.sprawdzałem miernikiem i na płytce wszystkie gniazda mają ze sobą połączenie...
czyli w sumie jak one wszystkie połączone to może i u mnie zostać jak jesthudy pisze: w zasadzie nie mam pojęcia jak to dokładnie działa.sprawdzałem miernikiem i na płytce wszystkie gniazda mają ze sobą połączenie...
zwałka
dziękuję Ci bardzo za taką konkretną pomoc - nie każdemu chciało by się lookać pod machę
dzięki - teraz zaobserwuję czy mi wyje SZUMinator pod machą
- speed_killer
- Forum Audi 80
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub