Troche humoru, kawały, śmieszne linki :)
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80
Co już to ludzie nie wymyślą :shock:gmitek pisze:http://motoaukcja.interia.pl/show_item. ... =614626644
sie kryzys sie :mrgreen: a paliwo drogie
Ja miałem na telefon taka rozmowę jak koleś sprzedawał BMW z silnikiem z passata
"panie 1,9 TDI i zapierdala jak szatan"
- tokarka606
- Forum Audi 80
...jedno trzeba przyznać ,głowę to gościu do swapów ma,ale się marnuje.gmitek pisze:http://motoaukcja.interia.pl/show_item. ... =614626644
sie kryzys sie :mrgreen: a paliwo drogie
Przedstawiam Wam instrukcje korzystania z toalety, która jest umieszczona w moim zakładzie pracy :mrgreen:
Tutaj wersja tekstowa :mrgreen:
UBIKACJA
INSTRUKCJA KORZYSTANIA
1. Ubikacja powinna być zawsze utrzymana w czystości.
2. Do muszli klozetowych i pisuarów nie należy wrzucać śmieci, niedopałków, zapałków ani resztek jedzenia.
3. Na muszlę klozetową nie należy wchodzić nogami, lecz siadać jak na krześle, całym ciężarem ciała, tak aby pośladki całkowicie i dokładnie przylegały do deski klozetowej. Tułów powinien być wyprostowany, przy czym punkt ciężkości należy przenieść ze stóp na pośladki, kładąc ręce wzdłuż kolan. Siedzieć należy w taki sposób, ażeby kał wpadał do muszli a nie na deskę. Jednocześnie należy starać się nie zmoczyć deski moczem, w tym celu należy przytrzymać narząd moczowy skierowując go do muszli.
4. Przy korzystaniu z pisuaru należy podejść do niego jak najbliżej, nawet dotykając go lekko kolanami, pochylić się do przodu, wyjąć całkowicie narząd moczowy, lekko nachylić go w dół i oddać mocz aż do ostatniej kropli. Nie należy odchodzić od pisuaru przed zakończeniem oddawania moczu i rozbryzgiwać go po podłodze. W ten sposób podłoga wokół pisuaru będzie sucha.
:mrgreen:
Tutaj wersja tekstowa :mrgreen:
UBIKACJA
INSTRUKCJA KORZYSTANIA
1. Ubikacja powinna być zawsze utrzymana w czystości.
2. Do muszli klozetowych i pisuarów nie należy wrzucać śmieci, niedopałków, zapałków ani resztek jedzenia.
3. Na muszlę klozetową nie należy wchodzić nogami, lecz siadać jak na krześle, całym ciężarem ciała, tak aby pośladki całkowicie i dokładnie przylegały do deski klozetowej. Tułów powinien być wyprostowany, przy czym punkt ciężkości należy przenieść ze stóp na pośladki, kładąc ręce wzdłuż kolan. Siedzieć należy w taki sposób, ażeby kał wpadał do muszli a nie na deskę. Jednocześnie należy starać się nie zmoczyć deski moczem, w tym celu należy przytrzymać narząd moczowy skierowując go do muszli.
4. Przy korzystaniu z pisuaru należy podejść do niego jak najbliżej, nawet dotykając go lekko kolanami, pochylić się do przodu, wyjąć całkowicie narząd moczowy, lekko nachylić go w dół i oddać mocz aż do ostatniej kropli. Nie należy odchodzić od pisuaru przed zakończeniem oddawania moczu i rozbryzgiwać go po podłodze. W ten sposób podłoga wokół pisuaru będzie sucha.
:mrgreen:
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- tokarka606
- Forum Audi 80
na pewnym forum pokłócili się ludzie, nie bedę pisac adresu, nie mogę ale wrzuce Wam dwa cytaty, przez które oplułam kawą monitor <rotfl>
jestem już skłonny uwierzyć, że położyła Pani na klawiaturze włączony wibrator i to on wystukał tego posta. Nic mnie już u Pani nie zaskoczy.
Może zrobi Pani swoje zdjęcie i wyśle do Meksyku? Niech ludzie zobaczą, że są gorsze tragedie na Świecie niż świńska grypa.
- tokarka606
- Forum Audi 80
Ostatnio zmieniony 03 maja 2009, 19:39 przez tokarka606, łącznie zmieniany 3 razy.
- siwusek216
- Forum Audi 80
- Grzegorzbielsko
- Forum Audi 80