czyli jeśli ktoś miałby 10 postów technicznych i 15 w innych działach, to licznik pokazywałby mu:keczy pisze:grze napisał/a:
keczy napisał/a:
grze napisał/a:
ale o randze użytkownika powinna decydować jedynie liczba postów technicznych
dlaczego? to ciągle dzielenie użytkowników na tych którzy więcej wiedzą o technicznych sprawach i tuningu na tych którzy mają wiedzę na inny temat, jest to normalne faworyzowanie ludzijest już dział zamknięty dla sympatyków i wystarczy... najrozsądniejszym wyjściem dla mnie jest utworzenie np tech postów i innych(przykładowa nazwa)postów, jakiś kompromis
![]()
chodzi Ci o coś takiego:
xx/yy
gdzie:
x - liczba postów w działach technicznych
y - liczba postów ogółem :?:
dokładnie, jakiś to kompromisjeśli chodzi o kółeczka i podpisy to nie głupią sprawą jest staż w klubie, myślę że każdy by się ucieszył.
10/25
tylko czy to wykonalne ze strony technicznej? :roll: musiałby doc się wypowiedzieć w tej sprawie.
Natomiast jeśli chodzi o staż w klubie i rangę użytkownika, to ze strony technicznej nie ma innej możliwości jak uzależnienie tego od liczby postów. Z tego powodu raczej niewykonalne byłoby oparcie tego na liczbie odwiedzin czy czasu na stronie.wujo1 pisze:nie głupi pomysł jak mówicie ale jak z tą rangą można by też nie tylko od liczby postów ale od aktywności co wy na to
Jeśli byłyby nawet dwa proponowane liczniki postów (techniczny i łączny), to z racji, że to forum techniczne, jedynym sensownym wyjściem byłoby uzależnienie rangi użytkownika od liczby postów technicznych (tak jak to jest obecnie). Uzależnianie rangi od liczby postów ogółem, to bezsens moim zdaniem.