Pitolicie od rzeczy ze sie czytac nie chce, przeciez mi sie tarcza nie rozleci od tej farby a przy okazji tam gdzie klocek nie trze tez bedzie ladnie wygladac. Na zdjeciu moze i inaczej to wyglada ale tej farby to jest delikatny nalot tylko tyle co osiadlo sila rzeczy na tarczy bo wszystko malowane bylo pistoletem.
Chcialo sie zrobic szybko.....nie powiedzial bym :roll: , 13godzin sie zeszlo zeby to wszystko wyczyscic odtluscic polozyc podklad zabezpieczający, poczekac az wyschnie i polozyc lakier w kolorze czarnym polmatowym.
A malowalem po to bo mialem caly dzien wolny wiec mogłem to zrobic a idac do pracy na popoludnie to nie ogarnal by tego od rana do poludnia napewno.
No fele fajne fajne, zobaczymy czy mi sie tak samo beda podobac jak założe wszystkie cztery na auto i zrobie kilka km <hmm> , mam nadzieje ze opony pod naciskiem po kilku km ułożą i położą sie jeszcze troche bo jak narazie to sie zapowiada ciasno z tyłu <:P>
A poki co to bardziej mi sie podobaja hamulce, już po dotarciu, bo przy wcisnieciu pedału w podłoge mam wrażenie jak bym kotwice wyrzucał przez okno :lol: . Niektorzy twierdza ze Mikoda+Textar nic specjalnego ale jak dla mnie daje rade odpowiednio <ok> i z całym sercem moge polecic ten zestaw .
Na MajóVWce czy bede? Pewnie że bede :mrgreen: :!:
Dawac i wy, nie marudzic <palma>
Tyle Audic w całym miescie, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz.... <tance>
Szerokimi zakretami już smigaja quattrówkami, popatrz, o popatrz.... <pijaczek>
Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 23:59 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
E tam wystaje, nie pij tyle bo cos obraz ci sie zniekształca <czesiek> , tak ma być, tak powinno byc od zawsze Ale i tak bedzie dupa bo dalej jest allroad, trzeba cos pomyslec zeby to choc troche zmienic <help> pozatym nie przesadzaj bo z opona to troche inaczej wyglada a wogole to z przodu mniej wystaje
tylko że ja w ogóle nie sądze że to źle wygląda <cieszy> jak tak Ci będą wystawać i zapodasz pikną glebe to pozostaje tylko się lansować <ok>
Za uchem drapać już nie będę bo nie wiadomo czego sie tam doszukam <rotfl2>
szerokosci słoniu