[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
-
- Forum Audi 80
Pitolicie od rzeczy ze sie czytac nie chce, przeciez mi sie tarcza nie rozleci od tej farby a przy okazji tam gdzie klocek nie trze tez bedzie ladnie wygladac. Na zdjeciu moze i inaczej to wyglada ale tej farby to jest delikatny nalot tylko tyle co osiadlo sila rzeczy na tarczy bo wszystko malowane bylo pistoletem.
Chcialo sie zrobic szybko.....nie powiedzial bym :roll: , 13godzin sie zeszlo zeby to wszystko wyczyscic odtluscic polozyc podklad zabezpieczający, poczekac az wyschnie i polozyc lakier w kolorze czarnym polmatowym.
A malowalem po to bo mialem caly dzien wolny wiec mogłem to zrobic a idac do pracy na popoludnie to nie ogarnal by tego od rana do poludnia napewno.
Chcialo sie zrobic szybko.....nie powiedzial bym :roll: , 13godzin sie zeszlo zeby to wszystko wyczyscic odtluscic polozyc podklad zabezpieczający, poczekac az wyschnie i polozyc lakier w kolorze czarnym polmatowym.
A malowalem po to bo mialem caly dzien wolny wiec mogłem to zrobic a idac do pracy na popoludnie to nie ogarnal by tego od rana do poludnia napewno.
-
- Forum Audi 80
Tarcze MikodaGT 280 mm + klocki Textar.
Płyn Ferrodo 5.1
, ,
Przedni i tylny stabilizator z nowymi mocowaniami.
I wreszcie wymarzone szerokie siedemnastki na niskim ET czyli Brock B1 8,5x17" ET13 model z polerowanym rantem <ok> , opony ContiSportCotact 215/45.
,
To pewnie była pierwsza i ostatnia okazja żeby je zrobić, oby nie :!:
Płyn Ferrodo 5.1
, ,
Przedni i tylny stabilizator z nowymi mocowaniami.
I wreszcie wymarzone szerokie siedemnastki na niskim ET czyli Brock B1 8,5x17" ET13 model z polerowanym rantem <ok> , opony ContiSportCotact 215/45.
,
To pewnie była pierwsza i ostatnia okazja żeby je zrobić, oby nie :!:
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 18:45 przez Słonik, łącznie zmieniany 2 razy.
No fele fajne fajne, zobaczymy czy mi sie tak samo beda podobac jak założe wszystkie cztery na auto i zrobie kilka km <hmm> , mam nadzieje ze opony pod naciskiem po kilku km ułożą i położą sie jeszcze troche bo jak narazie to sie zapowiada ciasno z tyłu <:P>
A poki co to bardziej mi sie podobaja hamulce, już po dotarciu, bo przy wcisnieciu pedału w podłoge mam wrażenie jak bym kotwice wyrzucał przez okno :lol: . Niektorzy twierdza ze Mikoda+Textar nic specjalnego ale jak dla mnie daje rade odpowiednio <ok> i z całym sercem moge polecic ten zestaw .
Na MajóVWce czy bede? Pewnie że bede :mrgreen: :!:
Dawac i wy, nie marudzic <palma>
Tyle Audic w całym miescie, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz.... <tance>
Szerokimi zakretami już smigaja quattrówkami, popatrz, o popatrz.... <pijaczek>
A poki co to bardziej mi sie podobaja hamulce, już po dotarciu, bo przy wcisnieciu pedału w podłoge mam wrażenie jak bym kotwice wyrzucał przez okno :lol: . Niektorzy twierdza ze Mikoda+Textar nic specjalnego ale jak dla mnie daje rade odpowiednio <ok> i z całym sercem moge polecic ten zestaw .
Na MajóVWce czy bede? Pewnie że bede :mrgreen: :!:
Dawac i wy, nie marudzic <palma>
Tyle Audic w całym miescie, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz.... <tance>
Szerokimi zakretami już smigaja quattrówkami, popatrz, o popatrz.... <pijaczek>
Ostatnio zmieniony 12 maja 2009, 23:59 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
A za uchem podrapiesz :?: <rotfl2>kris0181 pisze:należy Ci się pochwała
E tam wystaje, nie pij tyle bo cos obraz ci sie zniekształca <czesiek> , tak ma być, tak powinno byc od zawsze Ale i tak bedzie dupa bo dalej jest allroad, trzeba cos pomyslec zeby to choc troche zmienic <help> pozatym nie przesadzaj bo z opona to troche inaczej wyglada a wogole to z przodu mniej wystaje