[b3/b4] Stylizacja - Gril
[b3] Gril - ze znaczkiem czy bez ?
mam takie pytanko co myślicie na temat takiego grila czy bedzie on pasował do mojej Audiówki czy nie do końca
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 20:07 przez ysiul, łącznie zmieniany 2 razy.
Wg mnie taki grill nie pasuje do zwyklej 80... :roll: po prostu dla mnie brzydko to wygląda.
Najbardziej podoba mi sie to w coupe, cabrio albo w 80 ze zderzakiem z coupe lub cabrio...
A już najlepiej wygląda na aucie z tymi zderzakami, ciemnymi lampami i na glebie. ale do zwyklej 80 dla mnie nie podchodzi.
Najbardziej podoba mi sie to w coupe, cabrio albo w 80 ze zderzakiem z coupe lub cabrio...
A już najlepiej wygląda na aucie z tymi zderzakami, ciemnymi lampami i na glebie. ale do zwyklej 80 dla mnie nie podchodzi.
wujo1, mówisz o czymś takim :?: http://moto.allegro.pl/item628316501_at ... 82_90.html
Ten grill co wujo pokazal nie tylko w 90 jest... jakbyś chciał kupić to ten grill jest tez w coupe.
Widziałem taki grill ostatnio w coupe B3 tylko z poziomymi paskami i logo audi...wyglądało to lepiej niż ori (w kratke) ale nie wiem czy bylo to rezane czy kupione...ysiul pisze:tak że ori zostanie z kóleczkami tylko żeby te poprzeczki | | | wywalić a te ==== tylko zostawić
- Daniello85
- Audi 80 Klub