moja Klaudia '' biała perła 80% projektu ;-)) ;-))''
Mi też się podoba... 8-) Kolor w tym wypadku daje duuuuuzo uroku biała perła to jest to <cieszy> jeszcze z czarnymi wstawkami tu i ówdzie to cud miód malina :->
Te wloty takie nijakie do tego auta... tak samo tylne nadkola są ohydne... i mysle ze z kierunkami i halogenami jednak lepiej auto by wyglądało.
A te lampy...ogólnie same w sobie mi sie w ogóle nie podobają ale w tym białym nadwoziu moim zdaniem pasują idealnie 8-) jeszcze mają takie czarne wstawki i jak dla mnie super sie to prezentuje
Te wloty takie nijakie do tego auta... tak samo tylne nadkola są ohydne... i mysle ze z kierunkami i halogenami jednak lepiej auto by wyglądało.
A te lampy...ogólnie same w sobie mi sie w ogóle nie podobają ale w tym białym nadwoziu moim zdaniem pasują idealnie 8-) jeszcze mają takie czarne wstawki i jak dla mnie super sie to prezentuje
Ostatnio zmieniony 10 maja 2009, 19:48 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
duo a co nie jest oki ?? ze lampy ci nie pasuja ?? bo nie orginalne ze nie ma oswietlenia jeszcze w zdezaku ?? ze nadkola poszezone nie tak jak tobie sie to podoba jesli by mnie bylo stac na oswietlenie w zderzak to juzby bylo ale wszystko w czasie 80% to nie 100%wiec prosze cie co to za argumenty . kazdy ma swoj gust i pomysl moim bylo cos takiego wiec mozesz powiedziec ze ogolnie nie twoj typ a nie jechac poszczegolne elementy heheheh zastanow sie bo bylem na zlocie i widzialem co mowia ludzie ktorzy chodzili o ogladali i to jest dla mnie podziekowanie za prace ktora wkladam bo naprawde sie podobalo hehehehe . ty masz glebe i borbete i koniec to jest twoim zdaniem oki ?? no wlasnie twoim zdaniem a nie innych )
ej stary co sie tak spinasz? nie będe się nad niczym zastanawiać bo nie muszę, przeciez napisałem ze mi sie nie podoba, a to czy Tobie sie podoba to w to nie wnikam przecież, wyraziłem swoją opinię.. jeżli uważasz ze ja mam tylko glebe i borbet to się Ty lepiej zastanów a co do ludzi na zlotach to tym bym się nie sugerował bo co byś nie zrobił to zawsze się komuś spodoba jeszcze na koniec chciałbym powiedzieć jedną rzecz, mianowicie mojej krytyki Twojego auta nie traktuj jak ataku na Ciebie rób swoje i tyle .. ogólnie pozdrawiam.largoxxv pisze:duo a co nie jest oki ?? ze lampy ci nie pasuja ?? bo nie orginalne ze nie ma oswietlenia jeszcze w zdezaku ?? ze nadkola poszezone nie tak jak tobie sie to podoba jesli by mnie bylo stac na oswietlenie w zderzak to juzby bylo ale wszystko w czasie 80% to nie 100%wiec prosze cie co to za argumenty . kazdy ma swoj gust i pomysl moim bylo cos takiego wiec mozesz powiedziec ze ogolnie nie twoj typ a nie jechac poszczegolne elementy heheheh zastanow sie bo bylem na zlocie i widzialem co mowia ludzie ktorzy chodzili o ogladali i to jest dla mnie podziekowanie za prace ktora wkladam bo naprawde sie podobalo hehehehe . ty masz glebe i borbete i koniec to jest twoim zdaniem oki ?? no wlasnie twoim zdaniem a nie innych )
co wy z tym spinaniem ja sie smieje bo co czlowiek nie zrobi i nie jest to orgi to odrazu jechanka . wiedzialem ze tak bedzie wiec sie po prostu smieje , i dla tego duo napisalem o tej glebie i borbecie bys zrozumial ze co nie robisz to bedzie widac tylko to heheheh i jest pelen luzik mi sie podoba i to najwazniejsze a co przedemna jeszcze w tym aucie to tylko moja wizja )) ktora bede realizowal . lecz sadze wytykanie ze nie ma oswietlenia to chyba tylko znaczy ze mnie na to niestac bo inaczej by bylo ) pozdro duo i do zobaczenia
ja nie wiem czy Cie stać czy nie, pokazałeś foty nie komentując nic to ja napisałem co widzę, a już nie raz widziałem różne maniany to nie wiem czego się spodziewać po Tobie .. myślałem, że jak ktoś maluje całe auto w perle i robi swap co prawda starego silnika, no ale zawsze to raczej ma na oświetlenie, a jego brak jest zamierzonylargoxxv pisze:co wy z tym spinaniem ja sie smieje bo co czlowiek nie zrobi i nie jest to orgi to odrazu jechanka . wiedzialem ze tak bedzie wiec sie po prostu smieje , i dla tego duo napisalem o tej glebie i borbecie bys zrozumial ze co nie robisz to bedzie widac tylko to heheheh i jest pelen luzik mi sie podoba i to najwazniejsze a co przedemna jeszcze w tym aucie to tylko moja wizja )) ktora bede realizowal . lecz sadze wytykanie ze nie ma oswietlenia to chyba tylko znaczy ze mnie na to niestac bo inaczej by bylo ) pozdro duo i do zobaczenia
Moim zdaniem też pieniądze poszło w błoto, a auto śmiało mogłoby wisieć w dziale "wieś tuning". Zarzuty do duo są bezpodstawne, tam wszystko jest ze smakiem, a u Ciebie to widzę choinkę. Nie podoba mi się to i jedyne co na plus to tak jak mówiła reszta kolor.
Utopiłeś sporo kasy, Tobie na pewno się podoba i rób swoje, ale ten projekt nie jest spójny. Ten niebieski kolor, którym pomalowałeś motor, tylny wydech i wloty mnie przerażają.
Pozdro.
Utopiłeś sporo kasy, Tobie na pewno się podoba i rób swoje, ale ten projekt nie jest spójny. Ten niebieski kolor, którym pomalowałeś motor, tylny wydech i wloty mnie przerażają.
Pozdro.