moja Klaudia '' biała perła 80% projektu ;-)) ;-))''
Mi też się podoba... 8-) Kolor w tym wypadku daje duuuuuzo uroku biała perła to jest to <cieszy> jeszcze z czarnymi wstawkami tu i ówdzie to cud miód malina :->
Te wloty takie nijakie do tego auta... tak samo tylne nadkola są ohydne... i mysle ze z kierunkami i halogenami jednak lepiej auto by wyglądało.
A te lampy...ogólnie same w sobie mi sie w ogóle nie podobają
ale w tym białym nadwoziu moim zdaniem pasują idealnie 8-) jeszcze mają takie czarne wstawki i jak dla mnie super sie to prezentuje 
Te wloty takie nijakie do tego auta... tak samo tylne nadkola są ohydne... i mysle ze z kierunkami i halogenami jednak lepiej auto by wyglądało.
A te lampy...ogólnie same w sobie mi sie w ogóle nie podobają

Ostatnio zmieniony 10 maja 2009, 19:48 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
duo a co nie jest oki ?? ze lampy ci nie pasuja ?? bo nie orginalne ze nie ma oswietlenia jeszcze w zdezaku ?? ze nadkola poszezone nie tak jak tobie sie to podoba jesli by mnie bylo stac na oswietlenie w zderzak to juzby bylo ale wszystko w czasie 80% to nie 100%wiec prosze cie co to za argumenty . kazdy ma swoj gust i pomysl moim bylo cos takiego wiec mozesz powiedziec ze ogolnie nie twoj typ a nie jechac poszczegolne elementy heheheh zastanow sie
bo bylem na zlocie i widzialem co mowia ludzie ktorzy chodzili o ogladali i to jest dla mnie podziekowanie za prace ktora wkladam bo naprawde sie podobalo hehehehe . ty masz glebe i borbete i koniec to jest twoim zdaniem oki ?? no wlasnie twoim zdaniem a nie innych
)

ej stary co sie tak spinasz? nie będe się nad niczym zastanawiać bo nie muszę, przeciez napisałem ze mi sie nie podoba, a to czy Tobie sie podoba to w to nie wnikam przecież, wyraziłem swoją opinię.. jeżli uważasz ze ja mam tylko glebe i borbet to się Ty lepiej zastanówlargoxxv pisze:duo a co nie jest oki ?? ze lampy ci nie pasuja ?? bo nie orginalne ze nie ma oswietlenia jeszcze w zdezaku ?? ze nadkola poszezone nie tak jak tobie sie to podoba jesli by mnie bylo stac na oswietlenie w zderzak to juzby bylo ale wszystko w czasie 80% to nie 100%wiec prosze cie co to za argumenty . kazdy ma swoj gust i pomysl moim bylo cos takiego wiec mozesz powiedziec ze ogolnie nie twoj typ a nie jechac poszczegolne elementy heheheh zastanow siebo bylem na zlocie i widzialem co mowia ludzie ktorzy chodzili o ogladali i to jest dla mnie podziekowanie za prace ktora wkladam bo naprawde sie podobalo hehehehe . ty masz glebe i borbete i koniec to jest twoim zdaniem oki ?? no wlasnie twoim zdaniem a nie innych
)

co wy z tym spinaniem ja sie smieje bo co czlowiek nie zrobi i nie jest to orgi to odrazu jechanka . wiedzialem ze tak bedzie wiec sie po prostu smieje , i dla tego duo napisalem o tej glebie i borbecie bys zrozumial ze co nie robisz to bedzie widac tylko to heheheh i jest pelen luzik mi sie podoba i to najwazniejsze a co przedemna jeszcze w tym aucie to tylko moja wizja
)) ktora bede realizowal . lecz sadze wytykanie ze nie ma oswietlenia to chyba tylko znaczy ze mnie na to niestac bo inaczej by bylo
) pozdro duo i do zobaczenia 

ja nie wiem czy Cie stać czy nie, pokazałeś foty nie komentując nic to ja napisałem co widzę, a już nie raz widziałem różne maniany to nie wiem czego się spodziewać po Tobie .. myślałem, że jak ktoś maluje całe auto w perle i robi swap co prawda starego silnika, no ale zawsze to raczej ma na oświetlenie, a jego brak jest zamierzonylargoxxv pisze:co wy z tym spinaniem ja sie smieje bo co czlowiek nie zrobi i nie jest to orgi to odrazu jechanka . wiedzialem ze tak bedzie wiec sie po prostu smieje , i dla tego duo napisalem o tej glebie i borbecie bys zrozumial ze co nie robisz to bedzie widac tylko to heheheh i jest pelen luzik mi sie podoba i to najwazniejsze a co przedemna jeszcze w tym aucie to tylko moja wizja)) ktora bede realizowal . lecz sadze wytykanie ze nie ma oswietlenia to chyba tylko znaczy ze mnie na to niestac bo inaczej by bylo
) pozdro duo i do zobaczenia

Moim zdaniem też pieniądze poszło w błoto, a auto śmiało mogłoby wisieć w dziale "wieś tuning". Zarzuty do duo są bezpodstawne, tam wszystko jest ze smakiem, a u Ciebie to widzę choinkę. Nie podoba mi się to i jedyne co na plus to tak jak mówiła reszta kolor.
Utopiłeś sporo kasy, Tobie na pewno się podoba i rób swoje, ale ten projekt nie jest spójny. Ten niebieski kolor, którym pomalowałeś motor, tylny wydech i wloty mnie przerażają.
Pozdro.
Utopiłeś sporo kasy, Tobie na pewno się podoba i rób swoje, ale ten projekt nie jest spójny. Ten niebieski kolor, którym pomalowałeś motor, tylny wydech i wloty mnie przerażają.
Pozdro.