Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

moja Klaudia '' biała perła 80% projektu ;-)) ;-))''

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
Przemo95
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Przemo95 » 10 maja 2009, 19:13

nawet nawet :mrgreen: ale te wloty ostro przesadzone

Awatar użytkownika
kolo98
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kolo98 » 10 maja 2009, 19:24

Mi się podoba <ok> tylko wloty na masce niepotrzebne. Jeśli tak był by zrobiony sedan nie wygladało by to dobrze ale to jest CABRIO <zly> Kolor ekstra ;-)

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 10 maja 2009, 19:43

kolo98 pisze:Mi się podoba <ok> tylko wloty na masce niepotrzebne. Jeśli tak był by zrobiony sedan nie wygladało by to dobrze ale to jest CABRIO <zly> Kolor ekstra ;-)
co by nie pasowało do sedana, co takiego tu jest okej ?

Awatar użytkownika
kris0181
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: kris0181 » 10 maja 2009, 19:45

Mi też się podoba... 8-) Kolor w tym wypadku daje duuuuuzo uroku biała perła to jest to <cieszy> jeszcze z czarnymi wstawkami tu i ówdzie to cud miód malina :->
Te wloty takie nijakie do tego auta... tak samo tylne nadkola są ohydne... i mysle ze z kierunkami i halogenami jednak lepiej auto by wyglądało.
A te lampy...ogólnie same w sobie mi sie w ogóle nie podobają :-? ale w tym białym nadwoziu moim zdaniem pasują idealnie 8-) jeszcze mają takie czarne wstawki i jak dla mnie super sie to prezentuje ;-)
Ostatnio zmieniony 10 maja 2009, 19:48 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
largoxxv
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: largoxxv » 10 maja 2009, 19:47

duo a co nie jest oki ?? ze lampy ci nie pasuja ?? bo nie orginalne ze nie ma oswietlenia jeszcze w zdezaku ?? ze nadkola poszezone nie tak jak tobie sie to podoba jesli by mnie bylo stac na oswietlenie w zderzak to juzby bylo ale wszystko w czasie 80% to nie 100%wiec prosze cie co to za argumenty . kazdy ma swoj gust i pomysl moim bylo cos takiego wiec mozesz powiedziec ze ogolnie nie twoj typ a nie jechac poszczegolne elementy heheheh zastanow sie ;-) bo bylem na zlocie i widzialem co mowia ludzie ktorzy chodzili o ogladali i to jest dla mnie podziekowanie za prace ktora wkladam bo naprawde sie podobalo hehehehe . ty masz glebe i borbete i koniec to jest twoim zdaniem oki ?? no wlasnie twoim zdaniem a nie innych ;-))

Awatar użytkownika
FranoF1
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: FranoF1 » 10 maja 2009, 19:55

largoxxv, robisz auto dla siebie, czy dla ludu?
p.s. nie rozumiem czemu się tak spinacie. Wystawiłeś auto na forum, to musisz się liczyć także z krytyką.

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 10 maja 2009, 19:57

largoxxv pisze:duo a co nie jest oki ?? ze lampy ci nie pasuja ?? bo nie orginalne ze nie ma oswietlenia jeszcze w zdezaku ?? ze nadkola poszezone nie tak jak tobie sie to podoba jesli by mnie bylo stac na oswietlenie w zderzak to juzby bylo ale wszystko w czasie 80% to nie 100%wiec prosze cie co to za argumenty . kazdy ma swoj gust i pomysl moim bylo cos takiego wiec mozesz powiedziec ze ogolnie nie twoj typ a nie jechac poszczegolne elementy heheheh zastanow sie ;-) bo bylem na zlocie i widzialem co mowia ludzie ktorzy chodzili o ogladali i to jest dla mnie podziekowanie za prace ktora wkladam bo naprawde sie podobalo hehehehe . ty masz glebe i borbete i koniec to jest twoim zdaniem oki ?? no wlasnie twoim zdaniem a nie innych ;-))
ej stary co sie tak spinasz? nie będe się nad niczym zastanawiać bo nie muszę, przeciez napisałem ze mi sie nie podoba, a to czy Tobie sie podoba to w to nie wnikam przecież, wyraziłem swoją opinię.. jeżli uważasz ze ja mam tylko glebe i borbet to się Ty lepiej zastanów ;-) a co do ludzi na zlotach to tym bym się nie sugerował bo co byś nie zrobił to zawsze się komuś spodoba <piwo> jeszcze na koniec chciałbym powiedzieć jedną rzecz, mianowicie mojej krytyki Twojego auta nie traktuj jak ataku na Ciebie rób swoje i tyle .. ogólnie pozdrawiam.

Awatar użytkownika
largoxxv
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: largoxxv » 10 maja 2009, 20:13

co wy z tym spinaniem ja sie smieje bo co czlowiek nie zrobi i nie jest to orgi to odrazu jechanka . wiedzialem ze tak bedzie wiec sie po prostu smieje , i dla tego duo napisalem o tej glebie i borbecie bys zrozumial ze co nie robisz to bedzie widac tylko to heheheh i jest pelen luzik mi sie podoba i to najwazniejsze a co przedemna jeszcze w tym aucie to tylko moja wizja ;-))) ktora bede realizowal . lecz sadze wytykanie ze nie ma oswietlenia to chyba tylko znaczy ze mnie na to niestac bo inaczej by bylo ;-)) pozdro duo i do zobaczenia ;-)

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 10 maja 2009, 20:20

largoxxv pisze:co wy z tym spinaniem ja sie smieje bo co czlowiek nie zrobi i nie jest to orgi to odrazu jechanka . wiedzialem ze tak bedzie wiec sie po prostu smieje , i dla tego duo napisalem o tej glebie i borbecie bys zrozumial ze co nie robisz to bedzie widac tylko to heheheh i jest pelen luzik mi sie podoba i to najwazniejsze a co przedemna jeszcze w tym aucie to tylko moja wizja ;-))) ktora bede realizowal . lecz sadze wytykanie ze nie ma oswietlenia to chyba tylko znaczy ze mnie na to niestac bo inaczej by bylo ;-)) pozdro duo i do zobaczenia ;-)
ja nie wiem czy Cie stać czy nie, pokazałeś foty nie komentując nic to ja napisałem co widzę, a już nie raz widziałem różne maniany to nie wiem czego się spodziewać po Tobie .. myślałem, że jak ktoś maluje całe auto w perle i robi swap co prawda starego silnika, no ale zawsze to raczej ma na oświetlenie, a jego brak jest zamierzony ;-)

Awatar użytkownika
largoxxv
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: largoxxv » 10 maja 2009, 20:33

wiec sie pomyliles ;-)

Awatar użytkownika
teeree
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: teeree » 10 maja 2009, 21:16

z całego projektu, jak dla mnie najbardziej udany kolor, biala perelka rewelacja,

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 10 maja 2009, 21:16

Kolor kosa, reszta odpada.

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 10 maja 2009, 21:28

Moim zdaniem też pieniądze poszło w błoto, a auto śmiało mogłoby wisieć w dziale "wieś tuning". Zarzuty do duo są bezpodstawne, tam wszystko jest ze smakiem, a u Ciebie to widzę choinkę. Nie podoba mi się to i jedyne co na plus to tak jak mówiła reszta kolor.

Utopiłeś sporo kasy, Tobie na pewno się podoba i rób swoje, ale ten projekt nie jest spójny. Ten niebieski kolor, którym pomalowałeś motor, tylny wydech i wloty mnie przerażają.

Pozdro.

Awatar użytkownika
trevor
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trevor » 10 maja 2009, 21:41

ile masz opuszczony zawias w swoim wozidełku?

Awatar użytkownika
largoxxv
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: largoxxv » 10 maja 2009, 21:44

tomczax pisze:ile masz opuszczony zawias w swoim wozidełku?
8/8

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl