Witam :mrgreen: chciałbym przedstawić moje Audi coupe 2.3 NG PB + LPG kolor czarna perła (czarna kur.i.a)
Wypas : wspomaganie kierownicy el.szyberdach el.lusterka ABS z opcją wyłączenia podgrzewane fotele podgrzewane lusterka klimatyzacja manual sportowe sprężyny i wkłady twardo jak by były zespawane :mrgreen:
<ok> Co zostało zrobione :
nowy lakier czarna perła nowe kierunki nowe halogeny pomalowane ramki lamp przód wymieniony rozrząd,świece, kable WN,kopułka,palec rozdzielacza,wszystkie paski, naprawiony zamek tylniej klapy wymienione wszyskie gumy w zawieszeniu przednim,końcówki,i łączniki stabilizatorów wymiana tylnich klocków hamulcowych oraz tarcz Alufelgi Dezent 16" opony przód 205/55/R16 opony tył 225/55/16 przykręcone dokładnie wszystkie elementy wnętrza oraz naprawione oświetlenie przełączników deski rozdzieczej ringi na zegary wymiana gum tłumików oraz dokładne przykręcenie osłony izolacyjnej ukł wydechowego
Do zrobienia : Podłączenie dodatkowych liczników VDO Jakieś głośniki na tył Zakup kratki w zderzak Wymiana uszczelki pod pokrywą głowicy
Jak będzie troche czasu to porobię jeszcze foty wnętrza oraz foty silniczka <lol>
A OTO NIUNIA : <ok>
Proszę o komentarze i sugestie co należy w nim jeszcze zmienić
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2010, 09:01 przez czarna k, łącznie zmieniany 2 razy.
A masz malowane czy oklejane kierunki....? A moze US?
Ja nie oklejałem tylko malowałem... i wożę w bagazniku troche rozpuszczalnika i szmatke w razie kontroli <ok> (oczywiscie do czasu az nie zmienie zarowek)
czarna k, jeśli barwa światła jest pomarańczowa to o co drogówce biegało?Mam czerwone kierunki z tyłu w 90Q ale świecą na pomarańczke(pomarańcz żarówka) i nigdy policja się nie czepiała...może podpadłaś
A w autku aż by mnie ręce świerzbiły gdybym miał seryjny wydech...NG to zdolny muzyk tylko odetkać :mrgreen:
no niestety misiaki mniały troche racji bo faktycznie kierunki na czerwono świecą niewiem czy mam lampy US ale kierunki na czerwono się palą a lampy na malowane raczej nie wyglądają,na allegro kupiłem już takie żarówki