[B4 ABK Sedan] Kierunki w zderzak
[B4 ABK Sedan] Kierunki w zderzak
Witam.
Czy można zaaplikować kierunkowskazy w zderzak od Sedana, który posiada póki co same halogeny? Jak tak, to jak to zrobić - oraz jak się ma kwestia czarnych listew na zderzak.
Pozdrawiam
Czy można zaaplikować kierunkowskazy w zderzak od Sedana, który posiada póki co same halogeny? Jak tak, to jak to zrobić - oraz jak się ma kwestia czarnych listew na zderzak.
Pozdrawiam
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Oczywiście, że można. Każdy seryjny zderzak przystosowany jest do ich montażu, wystarczy tylko wymienić listwy na te z dłuższym otworem.pproniuk pisze:Czy można zaaplikować kierunkowskazy w zderzak od Sedana, który posiada póki co same halogeny? Jak tak, to jak to zrobić - oraz jak się ma kwestia czarnych listew na zderzak.
Listwy jest trudno trafić ale nawet nie szukaj samych listew bo jak tak zrobiłem na początku dałem za listwy 100zł i przyszły i miały prawie wszystkie zaczepy połamane bo jak ktoś nie umie wyjmować tych listew to połamie I odesłałem je i kupiłem cały zderzak od v6 z listwami zamieniłem listwy i cały zwykły zderzak sprzedałem i tobie tez tak polecam <ok>
Jeszcze jedna kwestia - powiedzmy, że mam już listwy, kupione kierunki (polecacie białe czy pomarańczowe? ), instalacje z kierunków obecnych przenoszę na dolne kierunki, a co wtedy z obecnymi kierunkowskazami? Mają być puste, wstawić tam pozycję, czy też jakoś pociągnać do nich wiązkę od kierunków ?
Jakieś wskazówki jak sobie zrezać instalację do tych pozycji w kierunkach? I jeszcze jedno - kiedyś czytałem, że ktoś sobie przerabiał halogeny i też wstawiał pozycję w nich, żeby cały czas coś świeciło. Przy tych moich zmianach na przód też robić sobie coś takiego, czy już będzie za dużo i odpuścić dla lepszego wyglądu wg Was?