ale za to słychać : "CHRUM .... CHRUM" :mrgreen:Fubi pisze:nie widać rdzy
[audi 90 odRATowane] nowe MODY ! ... STR.8
Oj powiało odmianą, toż to cuś zupełnie innego od całego stada wypielęgnowanych ślicznotek z Forum. Nie wszystko mi pasuje, np kiera do całej reszty wnetrza ma się jak kwiatek do korzucha, no i ta malowana szachownica... Moim zdaniem można było ją zrobić w takim stylu, jak maskę, szachownica z rdzy
Ale szacun za kreatywność i odwagę <ok>
Ale szacun za kreatywność i odwagę <ok>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- daniel_b11
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A jak .. szkoda, że nie mieliśmy czasu żeby pogadać .. następnym razem obiecuje nie uciec tak szybko, i przyjechać wcześniej <ok>chybo101 pisze:DUO widziałem na żywo i robi wrażenie pogięte fele, zardzewiała macha ogólnie prawdziwy szczur :mrgreen:
Ależ bardzo proszę na BORBET A razem ze Słonikowym B4 <rotfl>kojak666 pisze:Świetny projekt bardzo mi się podoba ale czy bardziej by nie pasowały tutaj fela Borbet A <ok>
No jeździ, jeździ .. już nawet słyszałem plotki na mieście ze to jest 20V quattro :shock:pandamix pisze:zazdroszcze przyspieszenia,NG nie równe dla NG kto widział to wie jak to jeździ...
Noi odjechałem temu waszemu V6, dzięki Dareczku za słowa uznania <mikolaj>Dario_lsw pisze:Ciekawy projekt Bardzo mi się podoba, uwielbiam taki styl <ok> Samochodzik na żywo widziany i nawet się po ścigaliśmy trochę podczas powrotu z majówki
Hehe, zawsze mnie uczono, że najważniejszy jest element zaskoczenia .. co do airride .. tu masz kilka fotek, tył działa sprawnie, przód coś szwankuje, ale pracuję nad tym, zresztą sam widziałeś co i jak .. <lol>Słonik pisze:No Bracie ci powiem ze mnie zaskoczyłeś lekko
Czekam na goscia caly wieczor, potem cala noc i nastepny poranek a Ty wpadasz na impreze 90tką w roście <rotfl2>
No co fajna maszyna nie powiem ze nie, lubisz zaskakiwac i po raz kolejny ci sie udało <ok>
Co z Air Ridem :?: <cieszy>
Dokładnie tak. Amengornik pisze:Weźcie pod uwagę, że nie jest to projekt kontynuujący poczynania Łukasza z jego była 80tką, a jedynie wiosenno/letnia wariacja. Dla mnie kozak, oryginalnie i śmiesznie, a auto prędzej czy później pójdzie na żyletki pójdzie, więc jak trochę narobi jeszcze szumu to będzie elegancko.
Przy tym spalaniu, musi tam być, żebym sie troche kontrolowałMabrothrax pisze: tylko Board Computer - szczególik
Na koniec pozdrawiam tych, dla których Rost, chess i wood nie są harmonią .. kolejne zmiany w tym aucie równie mocno nie będą wam się podobać .. ale to moja bajka, ja ją opowiadam i nie każdy musi zostać do końcca opowieści :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja bezrobotny jestem .. bierzesz 4 pompki od roweru, wąż ogrodowy, silnik ze starego odkurzacza, joystick od pegasusa i już gotowy zestaw air ride do rosta :mrgreen:kris0181 pisze:
Ty masz tyle kasy czy sam rezasz airride domowymi sposobami jakoś...?? :mrgreen:
No felgi jak zawsze u mnie każde na sprzedaż, tak samo te <mikolaj> co do przeglądu to na razie wyszedł i nie ma .. nie potrzebny póki co bo auto się szczurzy mocniej i nie planuje na razie wyjazdów w ciągu najbliższych dwóch-trzech tygodni :roll:MIODEK pisze:duo, troszki za szerokie są :mrgreen:
Widziałem te fele, w autku, ale myślałem że to na handelek :mrgreen:
P.S Zrobiłeś już przegląd ?