[Warszawa i okolice]MajóVWka 2009
Ja również dziękuję za wszystkim którzy mogli stawić się na zlot i organizatorom za udaną ipmrezę.
Co do tego czy był to polski zlot PKA80 to chyba za dużo powiedziane bo jak okiem sięgnąć to gofry widziałem
Audi A6 jak ty przyjechałeś to my się już zmywaliśmy z resztą chyba nas widziałeś bo przystanąłeś na chwilę i pojechałeś dalej
Ja bym proponował zebrać się wreszcie do kupy (za przeproszeniem) i zrobić konkretny zlot A80 :evil:
Wrzucam paczkę ze zdjęciami i filmami ze startów Karola i moimi na 1/4 na skrzynkę
O2.
I tu ogromne brawa dla Karola i jego Coupe <ok>
Dla przypomnienia
login: pka80
hasło:mazowieckie
PS
Ktoś wie jaki miałem czas
Pozdro
Co do tego czy był to polski zlot PKA80 to chyba za dużo powiedziane bo jak okiem sięgnąć to gofry widziałem
Audi A6 jak ty przyjechałeś to my się już zmywaliśmy z resztą chyba nas widziałeś bo przystanąłeś na chwilę i pojechałeś dalej
Ja bym proponował zebrać się wreszcie do kupy (za przeproszeniem) i zrobić konkretny zlot A80 :evil:
Wrzucam paczkę ze zdjęciami i filmami ze startów Karola i moimi na 1/4 na skrzynkę
O2.
I tu ogromne brawa dla Karola i jego Coupe <ok>
Dla przypomnienia
login: pka80
hasło:mazowieckie
PS
Ktoś wie jaki miałem czas
Pozdro
http://picasaweb.google.com/Miodek80/Ma ... 3532805170
Sporo fajnych zdjęc z MajóVWki z Audikami i nie tylko Foto by Miodek <ok> wrzucam bo coś sie chlopak nie chwali nigdzie albo nie zauważyłem.
Sporo fajnych zdjęc z MajóVWki z Audikami i nie tylko Foto by Miodek <ok> wrzucam bo coś sie chlopak nie chwali nigdzie albo nie zauważyłem.
Udało mi się w końcu wrzucić filmiki z moimi przejazdami. Kto z was powiedział by że mam tylko 90KM?? Nawet jeden z organizatorów po jednym z przejazdów podchodzi i mówi: Co tam pod maską 2.2 turbo quattro?? lecz ja odpowiadam 1.8 na gaźniku 90KM to osłupiał i nie wiedział co powiedzieć :mrgreen: Po prostu trafił mi się silniczek w super stanie i tyle
tak jak rozmawialiśmy podczas twojego ustawiania się do startu : mówiłem że dajesz rade,ale i tak najlepsze co było to twój czas reakcji <ok> 0:00 jestem pod wrażeniem
Ostatnio zmieniony 28 maja 2009, 14:13 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Gelo, masz to zdjecie w wiekszej rodzielczosci :?: http://images50.fotosik.pl/133/0f0c00d0ebdd2e08med.jpg
[ Dodano: 2009-05-28, 22:01 ]
Łysy_18, bo Audi rządzi :mrgreen: niewazne czy 1,8 czy 2,2T
[ Dodano: 2009-05-28, 22:01 ]
Łysy_18, bo Audi rządzi :mrgreen: niewazne czy 1,8 czy 2,2T