Nowy layout
Też wróciłem do starego stylu jak tylko pojawiła się taka możliwość. Mam nadzieję, że opcja wyboru stylów pozostanie na stałe.
Ten nowy styl może sobie mieć wypasione bajery graficzne i nie wiem co jeszcze, ale coś mi on nie podchodzi i tyle.
Ten nowy styl może sobie mieć wypasione bajery graficzne i nie wiem co jeszcze, ale coś mi on nie podchodzi i tyle.
też zwróciłem na to uwagę, że przez te zmiany, stary styl ucierpiał niecokeczy pisze:wróciłem do starego stylu ale nie widzę kółek oooo, będą kiedyś?jakoś się do nich przyzwyczaiłem i teraz jest pusto jak na innych forach...
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
ja zostaje na starych śmieciach, zdecydowanie wole czerwony kolor. A to, że ma swoje niedociągnięcia jak "pixelozę", banner w gifie czy tam jpgu, szczerze - ..nie boli mnie to. Rozdzielczość mam 1366x786 i nie boli mnie to, że polowę ekranu mam szara - troszkę po prawej, troszkę po lewej. Jak chcecie, możecie chłopaki walczyć dalej z nowym layoutem - powodzenia przy pracy, ale póki nie będzie czegoś naprawdę godnego uwagi, to cały czas będę przy starym.
Jeżeli chodzi o JAKOŚĆ nowej strony, szczegóły, grafikę i dopracowanie detali - brawo - jest zrobione super; znacznie lepiej niż stare - widać profesjonalizm. Natomiast jeżeli chodzi o zestawienie kolorów to poprzednia szata bije na głowę tą obecną. Nie jestem tutaj aż tak często, by mówić o przyzwyczajeniu, piszę jak jest według mnie. To obecne jest podobne do setek innych forów (mówię tylko o kolorach), tamto starsze było ładnie skomponowane i kolory (zestwienie kolorów) były rzadziej spotykane gdzie indziej. Wiem, ze możemy ustawić własne typy, lecz dla mnie gdy ktoś obcy/nowy tu wejdzie, to pierwsze co dostrzeże kolory, a drugie co - super dopracowane szczegóły (ważne). Szkoda, ze nie ma jako domyślnej starej szaty ze wszystkimi obecnie dopracowanymi szczegółami.
Za szczegóły i grafikę (i wkład pracy) - wielkie dzięki DOC
Za szczegóły i grafikę (i wkład pracy) - wielkie dzięki DOC
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Oto wizja Adriana + moja szybka praca. Może ktoś się jeszcze dołączy do tego łańcuszka
:?:
Trochę dużo tych samochodów, dwa musiałem powiększyć co oczywiście odbiło się utratą i tak złej jakości. Nie chciało mi się szukać na forum wektorowego logo i odpowiedniej czcionki więc skopiowałem je z obecnego. Jutro jeszcze popracuje nad własną wersją ale wątpię czy stworzę coś lepszego niż to co teraz jest.
![Obrazek]()
Trochę dużo tych samochodów, dwa musiałem powiększyć co oczywiście odbiło się utratą i tak złej jakości. Nie chciało mi się szukać na forum wektorowego logo i odpowiedniej czcionki więc skopiowałem je z obecnego. Jutro jeszcze popracuje nad własną wersją ale wątpię czy stworzę coś lepszego niż to co teraz jest.

-
w.a.n.t.e.d
- Forum Audi 80