[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
-
- Forum Audi 80
He he FranoF1, jak by byla okazja strezlic takie foty z samymi czerwonymi 80 tkami to by byl dobry numer :mrgreen:
Co do lakieru to tyle razy wam pisałem ze jedyne co ja z nim zrobilem to przepolerowałem recznie pasta G3 a potem wosk różowy firmy Normfest, efekt jest tak gdzies po 3-4 uzyciach tego wosku w odstepach kilkudniowych. generalnie staram sie woskowac lakier co jakis czas czyli tak na oko raz na 1,5miesiaca. A po umysciu sie tak swieci bo zawsze wycieram z resztek wody i zaciekow szmateczka z mikrofibry i jest blask 8-)
Co do lakieru to tyle razy wam pisałem ze jedyne co ja z nim zrobilem to przepolerowałem recznie pasta G3 a potem wosk różowy firmy Normfest, efekt jest tak gdzies po 3-4 uzyciach tego wosku w odstepach kilkudniowych. generalnie staram sie woskowac lakier co jakis czas czyli tak na oko raz na 1,5miesiaca. A po umysciu sie tak swieci bo zawsze wycieram z resztek wody i zaciekow szmateczka z mikrofibry i jest blask 8-)
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
hihi... to tak jak ja :mrgreen: najpierw jedna sciereczką z grubsza a drugą do sucha... i nie ma żadnej plamik a autko sie swieci jak Twoje pięknie... jak psu jajca <ok>Słonik pisze:A po umysciu sie tak swieci bo zawsze wycieram z resztek wody i zaciekow szmateczka z mikrofibry i jest blask 8-)
Jeden minus to to ze mycie zajmuje z 30minut :lol:
Co do sesji czerwonych 80 to koniecznie musimy zrobić jakiś spot ogólnopolski dla PKA80 na środku Polski żeby każdy miał mniej wiecej taką samą odleglosc...
Atmosfera na forum jest super to i taki spot byłby zajebiaszczy
Heh dzięki Panowie i Panie za miłe słowa ale przesadzacie czasem trochę, wcale to nie jest taki "ideał" jak piszecie.
Grinch na koniec :?: Taki swap to by był dopiero początek nowej ery B4 :mrgreen: . A tak w ogóle to ARL odpada bo chyba nie było ARLi wzdłużnie kładzionych, :?: AWX jak najbardziej. <ok>
Metal, tylko nie koza, tylko nie koza Oj ja wiem kuje mnie to w oczy bardzo tak samo jak was ale nie chce półśrodków a o konkrety typu gwint bardzo ciężko <pijak>
A własnie, nie ma ktoś może na zbyciu sprężyn do gwintu do sedana/Avanta :?: <cieszy>
No i na koniec proszę bardzo mały bonusik w dużej rozdzielczości <ptryk>
,
Grinch na koniec :?: Taki swap to by był dopiero początek nowej ery B4 :mrgreen: . A tak w ogóle to ARL odpada bo chyba nie było ARLi wzdłużnie kładzionych, :?: AWX jak najbardziej. <ok>
Metal, tylko nie koza, tylko nie koza Oj ja wiem kuje mnie to w oczy bardzo tak samo jak was ale nie chce półśrodków a o konkrety typu gwint bardzo ciężko <pijak>
A własnie, nie ma ktoś może na zbyciu sprężyn do gwintu do sedana/Avanta :?: <cieszy>
No i na koniec proszę bardzo mały bonusik w dużej rozdzielczości <ptryk>
,
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 20:00 przez Słonik, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Forum Audi 80