Sugestie i problemy z forum
mam pomysł a gdyby tak zrobić że np
ktoś pisze ogłoszenie i nie wkleił zdjęcia i klika wyślij a tu mu wyskakuje napis że nie wkleiłeś zdjęcia i proszę poprawić temat albo wyświetla mu 4
1 tagi (ptaszek że wszystko jest ok)
2 opis tak samo
3 zdjęcie i podświetlenie z napisem (proszę wkleić zdjęcie)
4 ..........
co wy na to tak samo z zakładaniem tematów
ktoś pisze ogłoszenie i nie wkleił zdjęcia i klika wyślij a tu mu wyskakuje napis że nie wkleiłeś zdjęcia i proszę poprawić temat albo wyświetla mu 4
1 tagi (ptaszek że wszystko jest ok)
2 opis tak samo
3 zdjęcie i podświetlenie z napisem (proszę wkleić zdjęcie)
4 ..........
co wy na to tak samo z zakładaniem tematów
wujo1, Tzn jakby to powiedzieć, już długo jestem administratorem forum a szczególnie PHP Przemo i powiem wam to czego oczekujecie to nie lada wyzwanie.
Forum moim zdaniem ma bardzo nie przejrzysty kod(moje zdanie) a każda taka ingerencja to parę godzin klepania gdzieś kodu, A jakby tego było mało to taka ingerencja wymaga dokładnego sprawdzenia czy przypadkiem czegoś nie będzie wysypywała
Forum moim zdaniem ma bardzo nie przejrzysty kod(moje zdanie) a każda taka ingerencja to parę godzin klepania gdzieś kodu, A jakby tego było mało to taka ingerencja wymaga dokładnego sprawdzenia czy przypadkiem czegoś nie będzie wysypywała
dzisiaj patrzę czemu nikt nie chce mi pomóc w moim wątku "moje audi 80" a tu patrzę, że edytowałem ostatni swój post a jak ktoś wejdzie to nie w "moje audi 80" to nie ma go na 1-wszej stronie, mimo że dodałem nowy post, jest na x wie której!! dlaczego tak jest? Czemu jak napiszę posta w swoim temacie to nie wskakuje, na pierwszą stronę :?:
Nie wiem czy to się przyjmie, ale warto zaryzykować :mrgreen: .
Więc tak: co byście myśleli by podzielić forum na wersje php i wersje flash jak dla mnie by było ciekawe rozwiązanie
tylko by było pewnie przy tym duuuużo zachodu
ale to by było ciekawe rozwiązanie i przecierz wygląd forum też przyciąga ludzi :mrgreen:
Więc tak: co byście myśleli by podzielić forum na wersje php i wersje flash jak dla mnie by było ciekawe rozwiązanie
Wśród linków pod logiem (Nasze kluby, Regulamin, Wesprzyj nas, Szukaj, itd.) jest mały błąd. Po kliknięciu w Wesprzyj nas otwiera się temat z regulaminem zamiast tego tematu https://audi80.pl/klubowe-wplaty-wes ... t18086.htm . 
Dzięki Majkel, poprawiłem.
Doc
Dzięki Majkel, poprawiłem.
Doc
Ostatnio zmieniony 30 cze 2009, 00:22 przez Majkel, łącznie zmieniany 1 raz.