[B4 1.9TD AAZ] co to za kostka
[B4 1.9TD AAZ] co to za kostka
Witam dzisaj wymienialem zarówke w swoim audi i moja uwage zwrocila kostka ktora sie znajduje wraz z kostka ktora jest do podłaczenia reflekotora nastepna do kirunkowskazu i na dole do halogenow natomiast ta nie jest do niczego podlaczona i nie wiem do czego ona jest? czy mogł by mi ktos powiedziec? załaczam fotki kostki ?
W dolnym lewym lub prawym (w zależności od strony) rogu obudowy lampy jest zaślepka do podpięcia silniczka regulacji, samą wtyczkę podłącza się do silniczka.murano pisze:w ktorym miejscu to sie podłacza ?
Czasami się tak zdarza że jest sama instalacja bez podłączenia całej raszty.murano pisze: sadziłem ze u mnie w aucie nie ma takiej funkcji na desce rozdzielczej tez nie ma takiego przycisku?
Mogło mieć dzwona ale wcale nie musiało, wszystko zależy od tego czy instalacja jest w całości czy tylko w wiązce komory silnika, zobacz czy przypadkiem za przyciskami konsoli nie ma luźnej kostki do podpięcia jak się nie mylę w kolorze brązowym.murano pisze: Wniskiowac mozna ze auto mialo dzwona ma nowe lampy ? czy tak?