[80 B4 ABT]ABT by king:) Zegary z eSyy :)
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
No tak wracałem w czwartek z super OS-u w mikołajkach i przy prędkości 50 km/h miałem awaryjne hamowanie koleś za mną musiał jechać "troszeczke" szybciej - ja się już zatrzymałem to po ok. 2 sekundach dostałem strzała w tył - koleś od 2 miesięcy ma prawo jazdy
Zobaczymy jak potoczą sie dalsze losy audiczki <osohozi>
Zobaczymy jak potoczą sie dalsze losy audiczki <osohozi>
Przykro Kamil... późna pora, mniejszy ruch i akurat trafiło na Ciebie...
Myślę że teraz będzie coraz gorzej... Aut i kierowców cały czas przybywa a dróg nie przybywa w takim samym tempie. A teraz jeszcze wakacje to w ogóle trzeba mieć oczy dookoła głowy :evil:
Obyś nie miał kłopotów, naprawił to jak najlepiej się da i wyszedł chociaż na 0.
Myślę że teraz będzie coraz gorzej... Aut i kierowców cały czas przybywa a dróg nie przybywa w takim samym tempie. A teraz jeszcze wakacje to w ogóle trzeba mieć oczy dookoła głowy :evil:
Obyś nie miał kłopotów, naprawił to jak najlepiej się da i wyszedł chociaż na 0.
Ta blenda i spojler mi nie leżały, szczególnie spojler z zeszłej epoki bardzo się zestarzał i nie pasował kształtem do klapy. Dobrze, że z tyłu nie było zderzaka od compi, poszła Ci prawa lampa od Color Edition, ale lewa jest dobra. Jak się postarasz to zostanie Ci z tego na mody.
Jednym słowem nie ma tragedii.
Pozdro.
Jednym słowem nie ma tragedii.
Pozdro.