Co do samego usuwania listew, itp. to mi się to kojarzy trochę za bardzo z autami typu VW Polo Tam wygląda to świetnie, ale wątpię, czy dużo większe Audi też będzie się tak ładnie prezentowało... Ale jak to mówią, o gustach się nie dyskutuje Ważne, żeby Tobie się podobało
Łukasz ale z klamkami możesz zrobić jak na zdjęciu u Majkel, że z przodu są klamki a z tyłu już nie i pewnie na pilota się otwierają drzwi fajny patent tylko gorzej jak elektryka padnie . . .
Ewentualnie można spróbować wykorzystać patent z Alfy i Seata Leona, mianowicie klamka umieszczona przy szybie Znika wtedy problem awarii elektryki. Na pewno byłoby z tym sporo roboty, ale efekt mógłby być niezły. Pytanie tylko, czy jest sens, aż tak dużej zmiany...
ten patent z klamkami jest nie zly ale czy nie zabardzo kosztowny ??Majkel, tez podsunol dobry pomysl z tymi klamkami ale ciekawie jak by to wyszlo w realu :mrgreen: a jak to jest z derzakiem od cabrio pasuje do tylu do avanta ??
noorbi, ma swieta racje bo nie dobrze mi jak ktos sie nakreci na zderazki od rs2 bo wydzial je u kogos to jest szpanerstwo i droga na skroty :mrgreen: bo po co cos zrobic nowego jezeli cos jest juz sprawdzone :mrgreen: ja chce zeby moje auto bylo jedyne w swoim rodzaju