z gory przepraszam, jesli juz cos złego zrobilem z nazwa tematu czy moze kolejnym tematem, jednak przeszukałem opcje "szukaj" i w 7 stronach nic nie znalazłem na ten temat

Mam mały problem. a ze sam sobie nie poradze to zgłaszam sie do Was

Jestem od dwóch miesiecy posiadaczem kabrioleta. Nic by w nim złego nie było, gdyby nie to, ze ma postrzepiony dach

Normalnie samochod jest garażowany i nie przeszkadza mi on w niczym ( no prócz brzydkiego wygladu) jednak gdy byłem na wakacjach i zaczeło lać musiałem garnki w środku rozstawiać

Czytałem na allegrach i innych takich, że można poprostu zamowic uszyty na miare dach. tylko nie wymieniaja uszczelek co też sprawia mi mały problem.
Pewien facet wystawił dach elektrczny. Nowka niesmiegana, uszczelki, poszycie, szyba. Troche drozszy od "uszytego".
Prawdopodobnie klapa od mojego dachu nigdy nie bedzie juz działać poprzez nacisniecie knefelka w drzwiach, poniewaz po moim wzlgedym rozpatrzeniu sprawy - został rozkradziony mechanizm 'odblokowujacy' (moge sie mylić), dlatego na reke byłoby mi kupno elektrycznego.
pytanie brzmi - czy taki elektryczny dach w całosci mozna wrzucic zamiast dachu manualnego?
przepraszam za długosc tematu

pzodrawiam gorąco!