[All] Znaczki na klapie a lakier...
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[All] Znaczki na klapie a lakier...
Panowie, jakiś k***s wczoraj oderwał mi z klapy OOOO...
I mam następujący problem: Lakier pod pierścieniami jest ciemniejszy niż cała buda, minimalnie grubszy i klar ma mikro ryski... Czy ma ktoś pomysł jak sobie z tym poradzić (oprócz kupna /pożyczki nowego znaczka? Pod resztą napisów jest to samo (kiedyś je zdejmowałem i malowałem to wiem...).
Ludzie są posrani... kumplowi tego dnia z Nissana Terrano ukradli nakrętki do wentylków - wszystkie 4 sztuki!!!
I mam następujący problem: Lakier pod pierścieniami jest ciemniejszy niż cała buda, minimalnie grubszy i klar ma mikro ryski... Czy ma ktoś pomysł jak sobie z tym poradzić (oprócz kupna /pożyczki nowego znaczka? Pod resztą napisów jest to samo (kiedyś je zdejmowałem i malowałem to wiem...).
Ludzie są posrani... kumplowi tego dnia z Nissana Terrano ukradli nakrętki do wentylków - wszystkie 4 sztuki!!!
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ja uważam, że tylko siuśki ich nie mają Ja nie wstydzę się tago czym jeżdżę i nie mam powodu, żeby to ukrywać.Doc pisze:tylko siuśki mają znaczki
u mnie zaraz po zakupie poznikały, a po polerce nie widac sladu po nich.
Obrazek
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Panowie, nie traktujcie mnie tak... Proszę... Ja nie jestem głupi... Taśmę dokładnie zmyłem a to co tam teraz jest to jest zdeformowany lakier a nie zwulkanizowana taśma... Jak zacznę polerować to do podkładu się dokopie a przynajmniej klara będę musiał całkiem spolerować i trochę maetalica... Zdjęcia nie chcą mi się załączyć...
Jestem z zawodu lakiernikiem samochodowym i na deformacje lakieru polecam delikatnie na mokro zmatować to miejsce papierem 2500 (delikatnie bo można przetrzeć), potem najlepiej do zapolerowania użyć pasty farecli G3 która jest dostępna w sklepach lakierniczych na wagę, cały zabieg należy przeprowadzić z wyczuciem bo można narobić więcej szkody niż pożytku. Powodzenia! Pozdrawiam!