[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Słoniu - nie powiem Ci nic nowego. Jest na czym oko zawiesić;-)
Czarne zespolaki + żółty xenon jak dla mnie bomba!
Ja bym dodał jeszcze tył w czerni i będzie komplet <ok>
Co do felunku to podzielam twoje zdanie BBS'ki dwuczęściowe - rant na połysk a wnętrze do twojego autka dął bym w czerń. Lekka gleba /w Compi i tak jest -20mm/ więc założył bym Eibacha -35mm i było by na prawdę pięknie. Nie trzeba gwintu - chyba że byś chciał na zimę sobie zrobić drabinowóz
Czarne zespolaki + żółty xenon jak dla mnie bomba!
Ja bym dodał jeszcze tył w czerni i będzie komplet <ok>
Co do felunku to podzielam twoje zdanie BBS'ki dwuczęściowe - rant na połysk a wnętrze do twojego autka dął bym w czerń. Lekka gleba /w Compi i tak jest -20mm/ więc założył bym Eibacha -35mm i było by na prawdę pięknie. Nie trzeba gwintu - chyba że byś chciał na zimę sobie zrobić drabinowóz
Co żeś tak wyskoczył z tym chlaniem :?: <hmm>Krycha pisze:Na vagevencie taż się schlałeś?
Się nie schlałem bo bylem tylko na kilka godzin "rekreacyjnie" <aparat> .
Oofol, dzięki bro za uznanie . Jak bym miał skręcane felgi to bym ramiona chyba prysnął pod kolor nadwozia albo na biało jakoś czarne mi się nie widzą tutaj ale może się mylę. Co do gleby to tak się zastanawiam czasem czy skoro Compi ma -20 fabryczne to zakładając takie Eibachy -35 auto opadnie w stosunku do tego co jest te -35 czy skoro już jest -20 to opadnie -15 <hmm> :?:
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 20:19 przez Słonik, łącznie zmieniany 2 razy.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
tak jakoś. Bo co inne napisać? Po raz kolejny jakie to fajne Twoje auto?... :->Słonik pisze:Co żeś tak wyskoczył z tym chlaniem :?: <hmm>
Tak w stosunku do seryjnej B4 opadnie 35mm, w stosunku do zawieszenia od Compi opadnie 15mm.Słonik pisze:Co do gleby to tak sie zastanawiam czasem czy skoro Compi ma -20 fabryczne to zakladajac takie Eibachy -35 auto opadnie w stosunku do tego co jest te -35 czy skoro juz jest -20 to opadnie -15 <hmm> :?:
:-> Możesz np zapytać czy mnie głowa nie boli lub jak tam dzień minął, ewentualnie czy w Compi się kola kręcą w dobrą stronę :lol:Krycha pisze:tak jakoś. Bo co inne napisać? Po raz kolejny jakie to fajne Twoje auto?...
Tak też myślałem, chciałem tylko żeby ktoś to potwierdził.Krycha pisze:Tak w stosunku do seryjnej B4 opadnie 35 mm, w stosunku do zawieszenia od Compi opadnie 15 mm.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 20:20 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.