[b4] bra
zalezy co masz namysli ?? auto ma jak na razie nowe aluski :mrgreen:AUDI_A6 pisze:Chcesz wkładać to do seryjnego auta?
[ Dodano: 2009-07-15, 17:33 ]
AUDI_A6, a masz jakies foto jak ta zwykla bra lezy na aucie ??
pytalem sie u w zakladzie co zajmuja sie czyms takim to powiedzial ze za 1000zl mi uszyje :evil: kiedys bylo cos takiego na allegro za 400zl ale teraz cisza
[ Dodano: 2009-07-15, 17:34 ]
AUDI_A6, piasalem do ciebie na allegro w sprawie tej bry
Tak nawiasem mowiac, bo nikt o tym nie wspomnial, nie wiem czy wiece ze bra ktora nie przylega idealnie i sztywno a takie zjawisko to raczej jest w kazdym przypadku, strasznie rysuje i matowi lakier po poprostu ciagle sie po nim przesowa. Na zloty jak ludzie zakladaja to wiele osob podkleja ja na masce na dwostronna tasme zeby nie tarla tak o lakier, jesli bedziecie z tym jezdzic na codzien to po pol roku macie przod do malowania, szczegolnie ze w przypadku codziennego uzytkowania zbierze sie pod nia napewno jakis piasek.
Co do samej bry to wymyslona ja nie tylko do lansu ale przedewszystkim miala spelniac funkcje pokrowca dzieki ktoremu jadac na zlot kilkaset kilometrow osoba majaca konkretnie odpicowana bryke nie martwila sie o odpryslki ktore sie porobia po tej trasie od kamieni itp. Dzisiaj najczesciej jest to zastepowana poprostu tasma ktora oklejaja przody aut na trase.
Co do samej bry to wymyslona ja nie tylko do lansu ale przedewszystkim miala spelniac funkcje pokrowca dzieki ktoremu jadac na zlot kilkaset kilometrow osoba majaca konkretnie odpicowana bryke nie martwila sie o odpryslki ktore sie porobia po tej trasie od kamieni itp. Dzisiaj najczesciej jest to zastepowana poprostu tasma ktora oklejaja przody aut na trase.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie oszukujmy się. Kto teraz korzysta z BRA w celach ochronnych? Może kierowcy busów jadących na ukraińskich numerach przez Polskę
Teraz każdy to pcha, dlatego że ładnie się prezentuje i rzuca się w oko, bo w dalszym ciągu to rzecz dość rzadko spotykana. Kolega obecnie zaczął używać stanika w B3 na codzień, zobaczymy co z tego wyniknie. Będzie regularnie zdejmował, czyścił maskę oraz osłonę, naciągał całość odpowiednio to sądzę, że będzie ok.
Teraz każdy to pcha, dlatego że ładnie się prezentuje i rzuca się w oko, bo w dalszym ciągu to rzecz dość rzadko spotykana. Kolega obecnie zaczął używać stanika w B3 na codzień, zobaczymy co z tego wyniknie. Będzie regularnie zdejmował, czyścił maskę oraz osłonę, naciągał całość odpowiednio to sądzę, że będzie ok.