Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ALL]Problem z osłoną światła na spoilerze

Zablokowany
Awatar użytkownika
Zguben
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[ALL]Problem z osłoną światła na spoilerze

Post autor: Zguben » 17 lip 2009, 14:26

Witam,

Mam problem ponieważ poprzedni właściciel auta nie zatroszczył się o wymianę pękniętej osłony światła stop na spoilerze. Muszę więc zrobić to sam. tyle że zwiedziłem dobrych kilka sklepów w mazowieckim i wszyscy mówią to samo - "Ciężko będzie dobrać akurat taką osłonę". Tutaj moje pytanie: Czy da się jakoś znaleźć taką osłonę lub czy można ją jakoś samemu zeszlifować może czymś pokryć żeby wyglądała lepiej? Albo czy można ją zamienić w ogóle tak żeby pasowały miejsca nawierconych gwintów? Czy po prostu trzeba wymienić wszystko. W takim wypadku rozumiem że spoiler może zostać ale nowe światło mam do niego przykleić czy jak się je mocuje inaczej?

Tu załączam zdjęcie:

http://img30.imageshack.us/img30/1658/dsc00219pyn.jpg

Dziękuje z góry za jakiekolwiek zainteresowanie moim dramatem :)
Pozdrowienia OOOO[/b]

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 17 lip 2009, 14:40

W spojlerze jest jakaś wnęka pod ten stop, czy jest on w tym miejscu równy/płaski?

Awatar użytkownika
Zguben
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zguben » 17 lip 2009, 15:12

jest wnęka i w środku idą kable do żarówki

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele

Post autor: IC69 » 17 lip 2009, 15:46

W sumie, to pasowałoby wymienić całe to światło, bo widzę, że ta pozostałość jest również w nie najlepszej kondycji. Rozglądałeś się może już za jakimś innym, o podobnych gabarytach?

Awatar użytkownika
Zguben
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zguben » 17 lip 2009, 16:00

Pod tym kątem jeszcze nie patrzyłem. Teraz modne są diody ale mi to do 80-ątki nie pasuje więc jakichś tradycyjnych będę szukał. Jak masz dobry namiar na miejsce gdzie mógłbym tego poszukać oprócz allegro to byłoby super jak byś napisał.

[ Dodano: 2009-07-17, 17:20 ]
Jeszcze jedno szybkie pytanie. Co mam zrobić żeby przypisać komuś pomoc jak faktycznie mi pomógł to się robi automatycznie czy ja coś muszę kliknąć?

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele

Post autor: IC69 » 17 lip 2009, 21:46

Jak masz dobry namiar na miejsce gdzie mógłbym tego poszukać oprócz allegro to byłoby super jak byś napisał.
W tym Ci raczej nie pomogę, bo nie znam żadnych adresów pod którymi mógł byś dostać coś takiego. Wydaje mi się, że w Twoim wypadku najlepszym wyjściem byłaby wędrówka po sklepach motoryzacyjnych, przynajmniej mógłbyś sobie wtedy ten stop od razu przymierzyć do spojlera.
Zguben pisze:Co mam zrobić żeby przypisać komuś pomoc jak faktycznie mi pomógł to się robi automatycznie czy ja coś muszę kliknąć?

No jak automatycznie :-> Punty pomógł, możesz przyznawać tylko i wyłącznie w tematach przez siebie redagowanych. Pod postem każdego z userów którzy Ci w nich odpisali (obok Profilu, PW, Email), znajdziesz ikonkę z napisem pomół i w nią musisz kliknąć :-)

Awatar użytkownika
Zguben
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zguben » 18 lip 2009, 03:58

dzięki wielkie
pozdrowienia

Zablokowany

Wróć do „Oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl