Witam,
Mam problem ponieważ poprzedni właściciel auta nie zatroszczył się o wymianę pękniętej osłony światła stop na spoilerze. Muszę więc zrobić to sam. tyle że zwiedziłem dobrych kilka sklepów w mazowieckim i wszyscy mówią to samo - "Ciężko będzie dobrać akurat taką osłonę". Tutaj moje pytanie: Czy da się jakoś znaleźć taką osłonę lub czy można ją jakoś samemu zeszlifować może czymś pokryć żeby wyglądała lepiej? Albo czy można ją zamienić w ogóle tak żeby pasowały miejsca nawierconych gwintów? Czy po prostu trzeba wymienić wszystko. W takim wypadku rozumiem że spoiler może zostać ale nowe światło mam do niego przykleić czy jak się je mocuje inaczej?
Tu załączam zdjęcie:
http://img30.imageshack.us/img30/1658/dsc00219pyn.jpg
Dziękuje z góry za jakiekolwiek zainteresowanie moim dramatem
Pozdrowienia OOOO[/b]
[ALL]Problem z osłoną światła na spoilerze
Pod tym kątem jeszcze nie patrzyłem. Teraz modne są diody ale mi to do 80-ątki nie pasuje więc jakichś tradycyjnych będę szukał. Jak masz dobry namiar na miejsce gdzie mógłbym tego poszukać oprócz allegro to byłoby super jak byś napisał.
[ Dodano: 2009-07-17, 17:20 ]
Jeszcze jedno szybkie pytanie. Co mam zrobić żeby przypisać komuś pomoc jak faktycznie mi pomógł to się robi automatycznie czy ja coś muszę kliknąć?
[ Dodano: 2009-07-17, 17:20 ]
Jeszcze jedno szybkie pytanie. Co mam zrobić żeby przypisać komuś pomoc jak faktycznie mi pomógł to się robi automatycznie czy ja coś muszę kliknąć?
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
W tym Ci raczej nie pomogę, bo nie znam żadnych adresów pod którymi mógł byś dostać coś takiego. Wydaje mi się, że w Twoim wypadku najlepszym wyjściem byłaby wędrówka po sklepach motoryzacyjnych, przynajmniej mógłbyś sobie wtedy ten stop od razu przymierzyć do spojlera.Jak masz dobry namiar na miejsce gdzie mógłbym tego poszukać oprócz allegro to byłoby super jak byś napisał.
Zguben pisze:Co mam zrobić żeby przypisać komuś pomoc jak faktycznie mi pomógł to się robi automatycznie czy ja coś muszę kliknąć?
No jak automatycznie :-> Punty pomógł, możesz przyznawać tylko i wyłącznie w tematach przez siebie redagowanych. Pod postem każdego z userów którzy Ci w nich odpisali (obok Profilu, PW, Email), znajdziesz ikonkę z napisem pomół i w nią musisz kliknąć