... Tak to jest jak się idzie po kosztach ;/junglist pisze:nie wiem co widzisz w tym wsiowego...grinch pisze:... Dolot hmm
No co ja Ci będę mówił pakujesz T3 a dolot robisz po wsiowemu i wogólę ;/
... Mogłeś sobie narazie darować :!:
Zapakuje najpierw suszare T3 a później np załóż stożek ładne rurki lub gumę i będzie już jedna rzecz pod maską wyróżniać się z tłumu ;/
rurka aluminiowa więc się gnie... idealnej, która bez gięcia będzie pasować, nie znajdziesz... miałem to zaszpachlować czy co ??? :shock:
Stożek+rurki+duperele to na pewno więcej niż 20 zł...
A moim zdaniem RÓŻNICA JEST ZNACZĄCA ponieważ i tak nie miałem obudowy do lewej lampy i powietrze, które powinno byc kierowane do osłony reflektora waliło w silnik a filtr zasysał ciepłe z komory silnika...
Teraz zasysa świeże powietrze z przed auta...
Maski nie podnoszę jak jadę więc wóróżniać się i tak nie bede
na razie to planuje SMIC z TDI... (leży w szafie od 2miesięcy...)grinch pisze:Jak wsadzisz T3 to na bank następnym etapem będzie FMIC
ja dalej nie wiem która to kratka... jakies foto ze "szczaUeczką" ??grinch pisze:z kratki dolnej z tej strony gdzie ori w 1Z jest kierownica powietrza na 1Z
I na bank lepiej by chłodziło a o wyglądzie już nie mówię :p
Pierwsza krata w zderzaku na samym dole od prawej strony (prawa kratka)
I za tą kratką oryginalne w 1.9 TDI była kierownica powietrza u Ciebie jej nie ma ale z tam tąd można było puścić rurę (Kolega Adam (Słonik) ma coś takiego zrobione )
https://audi80.pl/b4-competition-by- ... 01,240.htm
... A więc na koniec powiem tak że jak się nie ma kasy to lepiej poczekać i zrobić profi a nie ....